Avalanche medisch mondkapje bestellen

Medisch mondkapje

Medisch mondkapje bestellen

In veel landen is een medisch mondkapje verplicht onder de mondkapjesplicht. Een medisch mondkapje moet aan verschillende kwaliteitseisen voldoen, en heeft medische certificeringen. Door deze kwaliteitseisen en certificeringen ben je verzekerd van de kwaliteit van het mondkapje.

Niet elk mondkapje is een medisch mondkapje. Vaak wordt een medisch mondkapje aangeduid met het kenmerk IIR, die je op de verpakking ziet terug komen. Indien het de term ‘medisch’ vermeldt bij het product of ‘IIR’ kun je ervanuit gaat dat het een medisch mondkapje is.

Medisch mondkapje Duitsland

In Duitsland is al een lange tijd een medisch mondkapje verplicht. Tijdens de mondkapjesplicht in Duitsland is dit overal, zoals in winkels, restaurants en tankstations, maar ook buiten de mondkapjesplicht zijn deze verplicht in ziekenhuizen.

Prijs medisch mondkapje

De prijs van een medisch mondkapje verschilt enorm per aanbieder. Bij Hygienekoning.nl bieden wij alle producten altijd aan voor de laagste prijs van Nederland. Bij ons kun je dus ook een medisch mondkapje kopen vanaf 3,95 per 50 stuks.

Onze mondkapjes zijn IIR en hebben de medische certificeringen.

Medisch mondkapje verplicht Nederland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL