Acon FlowFlex bestellen

Acon FlowFlex bestellen (sneltest)

Acon FlowFlex bestellen

De Acon FlowFlex is nu goedgekeurd door het RIVM voor gebruik en verkoop in Nederland. Deze fantastische sneltest heeft een korte wattenstaaf, waardoor je deze niet helemaal achter in je neusholte hoeft te doen. Je kunt hiermee dus vooraan in je neus een ‘swab’ maken, waarbij je het resultaat al binnen 10-15 minuten hebt, en dat met een betrouwbaarheidspercentage van 98,8%!

Bestel de Acon FlowFlex hier

Wat is de Acon FlowFlex Sneltest

De coronatest van Acon FlowFlex is een sneltest en geeft het resultaat al binnen 10-15 minuten na de test. Deze corona sneltest is makkelijk thuis te doen, en hier heb je geen medische kennis voor nodig. Acon FlowFlex bestellen? Dit kun je makkelijk doen bij Hygienekoning.nl

Acon FlowFlex bestellen

Gebruiksaanwijzing Acon FlowFlex Sneltest

Acon FlowFlex bestellen? De sneltest van Acon Flow Flex werkt heel simpel, het is ook door het RIVM in Nederland gekozen als goedgekeurde test, omdat het binnen een handomdraai te gebruiken is.

De Nederlandse gebruiksaanwijzing van Acon FlowFlex vind je hier: https://docdro.id/sQtcQJG

Monster afnemen:

 1. Open de verpakking van Acon FlowFlex en leg alle onderdelen naast elkaar op de tafel.
 2. Steek een wegwerpwattenstaafje, dat meegeleverd wordt bij uwkit, in één van de neusgaten. Draai het voorzichtig rond, duw het wattenstaafje naar binnen en laat minder dan 2,5 cm (1 inch) ruimte over vanaf de neusvleugel.
 3. Draai de swab 5 keer tegen de slijmvliezen in het neusgat omvoldoende monster af te kunnen nemen
 4. Gebruik dezelfde swab en herhaal dit proces in het andere neusgat om te garanderen dat er voldoende monster is afgenomen van beide neusgaten.
 5. Trek de swab terug uit het neusgat. Het monster kan nu geprepareerd worden met de extractiebufferbuisjes.

Test doen:

 1. Gebruik voor elk te testen monster een extractiebufferbuisje en label elk buisje op de juiste manier.
 2.  Verwijder de aluminiumfolie van de bovenkant van het buisje voor af te nemen buffer.
 3. Plaats de swab in het buisje en schudt het 30 seconden. Draai de swab vervolgens ten minste 5 keer terwijl u in de zijkanten van het buisje knijpt. Zorg dat de inhoud niet uit het buisje spuit.
 4. Verwijder de swab terwijl u in de zijkanten van het buisje knijpt om de vloeistof uit de swab te extraheren.
 5. Bevestig de druppelaar op het extractiebufferbuisje met de swab. Meng grondig door te schudden of door tegen de bodem van het buisje te tikken.
 6. Verwijder de testcassette uit het foliezakje en gebruik deze zo snel mogelijk.
 7. Plaats de testcassette op een vlakke en schone ondergrond.
 8. Voeg het verwerkte specimen vervolgens toe aan het monster, goed uit de buurt van de cassette. a. Keer het extractie-bufferbuisje met de druppelaar neerwaarts en houd dit verticaal. b. Knijp voorzichtig in het buisje en breng 4 druppels van het verwerkte monster over in de opening van de testcassette.
 9. Wacht tot de gekleurde lijn(en) verschijnt/verschijnen. Het resultaat kan na 15-30 minuten worden afgelezen. Lees het resultaat niet na 30 minuten af.

Corona sneltest voor kinderen

Doordat de Acon FlowFlex gebruik maakt van een korte wattenstaaf, is deze test goed geschikt voor kinderen en volwassenen. Bij de corona sneltest van Acon FlowFlex hoef je dus niet met een wattenstaaf helemaal achter in de neus, maar kun je vooraan in de neus een ‘swab’ maken. Dit geeft meet comfort bij kinderen, maar ook bij volwassenen.

Acon FlowFlex bestellen? De Acon FlowFlex is goedgekeurd door het RIVM in Nederland, maar ook door de overheid van Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Acon FlowFlex prijzen

Acon FlowFlex bestellen? De huidige prijs van Acon FlowFlex is € 5,95 per stuk. Hygienekoning.nl is rechtstreekse importeur van Acon FlowFlex, en kan daarbij ook altijd de laagste prijs van Nederland garanderen.

Bij Hygienekoning.nl bieden wij altijd een snelle verzending aan. Bestel je voor 16:00? Dan krijg je de bestelling de volgende dag al bezorgd. Ook hebben wij gratis retour binnen 14 dagen.

Acon FlowFlex bestellen

Certificaten van Acon FlowFlex

Acon FlowFlex sneltest is een coronatest die goedgekeurd is door de overheid in meerdere landen waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Italië en wordt deze ook in veel andere landen verkocht zoals Tsjechië, Slowakijke, Verenigde Staten, Verenigd Koningkrijk.

Ook is de Acon FlowFlex BfArM gecertificeerd, en heeft met de PEI certificering de hoogste certificering in Duitsland. Acon FlowFlex bestellen in Duitsland? Hygienekoning verstuurt wereldwijd.

Dit is met name vanwege de betrouwbaarheid van de test, maar ook het gemakkelijk gebruiken ervan.

Goedkeuring RIVM Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/besluiten/2021/04/01/ontheffing-acon-biotech-flowflex-sars-cov-2-antigen-rapid-test/Besluit+Acon+Biotech+ontheffing+antigeen+sneltest.pdf

PEI Certificering Duitsland: https://docdro.id/KxOeqUX

TUV Certificering Duitsland: https://docdro.id/EM6JwP9

Hoe zit de Acon FlowFlex verpakt?

Acon FlowFlex bestellen? Je zult op internet veel verschillende verpakkingseenheden tegen komen. Acon FlowFlex is namelijk beschikbaar in: per stuk verpakt, 5-pack, 25-pack. Natuurlijk geldt het voor deze verpakkingseenheden dat hoe groter de verpakking, hoe goedkoper de stuks prijs van deze corona sneltest.

Acon FlowFlex per stuk verpakt:

De Acon FlowFlex is een consumentenverpakking waarbij er slechts 1 test in zit. Je kunt deze test ook maar een keer gebruiken. Je vindt hier: 1x cassette, 1x steriel wattenstaafje, 1x buisje met vloeistof en natuurlijk de gebruiksaanwijzing. De prijs hiervoor is 5,95 per stuk.

Klik hier om de Acon FlowFlex bestellen

Acon FlowFlex bestellen single pack

Acon FlowFlex 5-pack

De Acon FlowFlex 5-pack is een consumentenverpakking waarbij er 5 tests in een verpakking zitten. Dit kan namelijk voordelig zijn als je een volledig gezin wilt testen, of een aantal tests voorradig wilt hebben Je vindt hier: 5 x cassette, 5 x steriel wattenstaafje, 5 x buisje met vloeistof en natuurlijk de gebruiksaanwijzing.

Acon FlowFlex bestellen 5-pack

Acon FlowFlex 25-pack

De Acon FlowFlex 25-pack is de voordeligte oplossing voor als je een heel gezin wilt testen, werknemers wilt testen op kantoor, of studenten wilt testen op scholen. Je kunt natuurlijk ook een 25-pack van Acon FlowFlex bestellen als je een aantal sneltesten voorradig wilt hebben. Je vindt hier: 25 x cassettes, 25 x steriel wattenstaafje, 25 x buisje met vloeistof en natuurlijk de gebruiksaanwijzing.

De prijs voor de Acon FlowFlex 25-pack is 112,50 wat neerkomt op 4,50 per stuk.

Acon FlowFlex bestellen? De 25-pack bestel je makkelijk op onze website, door hier te klikken: Bestel nu

De verpakking van de Acon FlowFlex 25-pack ziet er iets anders uit dan de single pack en de 5-pack, je vindt hem hier op de foto:

Acon FlowFlex bestellen 25-pack
nl_NLNL