Affiliate in Mondkapjes

Affiliate in Mondkapjes

Ben jij opzoek naar een Affiliate in Mondkapjes? Word een affiliate partner van Hygienekoning.nl en krijg 10% commissie bij elke succesvolle verkoop

Ben jij een blogger, of heb jij een andere website en ben jij op zoek naar een affiliate in mondkapjes? Hygienekoning.nl is Europees distributeur in mondkapjes en andere hygiëneproducten met een wereldwijd netwerk.

Hygienekoning.nl biedt mondkapjes aan voor de laagste prijs in Europa. met een oersterke A-kwaliteit. Wij garanderen niet alleen de beste prijs, maar ook nog eens de hoogste kwaliteit gecombineerd met deze prijs. Alle producten zijn op voorraad in Nederland, en worden ook verstuurd met PostNL vanuit Nederland. Word er voor 16:00 besteld? Dan word het pakket dezelfde dag nog verstuurd naar de klant. Binnen Nederland ontvangt de klant het de volgende dag, en buiten Nederland verschillen de transittijden van pakketten.

Affiliate in Mondkapjes

Affiliate details
– Onze affiliates krijgen 10% commissie excl btw en verzendkosten bij elke succesvolle verkoop
– Uitbetaling per bank of PayPal
– Cookie lifetime van 30 dagen
– Gemiddelde orderwaarde van €135,- inclusief verzendkosten

Sluit jou website aan bij de affiliate in mondkapjes met de hoogste commissie! Hierdoor hoef jij geen voorraad neer te zetten, niet meer om te kijken naar het logistieke proces, en kun je jou bezoekers makkelijk omtoveren tot klanten met handige links

Inloggen in ons affiliate systeem

Wil jij inloggen of registreren voor ons affiliate portaal? Klik op de volgende link: https://hygienekoning.nl/affiliate-home/

Ben jij al geregistreerd voor ons affiliate portaal? Ga dan nu naar je Affiliate in mondkapjes dashboard via de volgende link: https://hygienekoning.nl/affiliate-home/

Hoe werkt onze affiliate programma?

Ons affiliate programma is heel simpel, en werkt als elk ander affiliate programma. Bij Hygienekoning.nl krijg je echter een hoge commissie van 10% per succesvolle verkoop.

Zodra jij je hebt aangemeld voor ons affiliate in mondkapjes programma, krijg jij een speciale link toegewezen aan jou account. Deze link kun jij overal plaatsen; Op je website, in een blog-post, op Social Media, in online & offline advertenties, of zelfs een domeinnaam doorverwijzen naar deze affiliate link. Elke bezoeker die via je gepersonaliseerde link naar Hygienekoning.nl komt, word geregistreerd als jou klant.

Cookie lifetime van 30 dagen: Dit betekend dat zodra een bezoeker via jou gepersonaliseerde link naar onze website komt, wordt deze geregistreerd onder jou naam. Dit doen wij voor 30 dagen. Indien de bezoeker niet direct iets besteld, maar binnen 30 dagen terugkomt en dan iets besteld, krijg jij nog altijd jou 10% commissie per succesvolle verkoop. Dit doen wij om te voorkomen dat jij een klant verliest als hij/zij zich nog even wilt bedenken.

Uitbetaling per bank of PayPal: Indien jij meer dan 20 euro commissie in je account hebt, kun jij kiezen voor een uitbetaling. Deze uitbetaling kunnen wij doen op je bankaccount (van elk land), of op jou PayPal account. Zodra je een uitbetaling van je affiliate in mondkapjes account aanvraagt, duurt het maximaal 5 werkdagen voordat je dit bedrag op je bank hebt.

10% Commissie per succesvolle verkoop: Hygienekoning.nl biedt een affiliate in mondkapjes aan het een hoge commissie. Je krijgt namelijk 10% commissie bij elke succesvolle verkoop. Deze commissie is echter alleen op de producten zelf en niet op de BTW of verzendkosten. Op Mondkapjes is momenteel 0% BTW, dus de prijs die je ziet op onze webwinkel, is ook de prijs waar jij 10% commissie overheen krijgt.

Gemiddelde orderwaarde van €135,-: Onze klanten hebben een gemiddelde orderwaarde van €135,-. Er zijn dus klanten die voor een hoger bedrag, en er zijn klanten die voor een lager bedrag bestellen bij Hygienekoning.nl. Zo zien wij dat zakelijke klanten over het algemeen meer bestellen dan particuliere klanten, en zakelijke klanten die mondkapjes voor wederverkoop bestellen, hebben zelfs een flink hogere orderwaarde.

Target Clients: Doordat mondkapjes verplicht zijn op veel plaatsen, en in veel landen is de doelgroep voor deze producten erg breed. Je kunt je bijvoorbeeld focussen op: Mensen in een gebied waar mondkapjes verplicht zijn, Studenten die gebruik maken van het OV, Rijscholen, Mensen die naar een land gaan waar mondkapjes verplicht zijn, Scholen, Winkels voor wederverkoop, Restaurants en meer. Eigenlijk is jou doelgroep zo breed, dat je iedereen kunt targeten met je affiliate link. Hoe beter je de target instelt, hoe hoger de gemiddelde orderwaarde is.

nl_NLNL