Black Friday aanbiedingen mondkapjes

Black Friday mondkapjes aanbiedingen bekijken? Op 26 November 2021 is het weer Black Friday; het grootste shopping evenement in de wereld, waarbij veel winkeliers met hoge kortingen stunten.

Ook bij Hygienekoning.nl doen wij hier aan mee. Voorafgaand aan de Black Friday hebben wij veel producten in volumes met kortingen kunnen inkopen. Door deze volumes, kunnen wij mondkapjes en andere hygiene producten tegen stuntprijzen aanbieden.

De Black Friday aanbiedingen zijn alleen geldig op 26 November 2021 vanaf 06:00 tot en met 23:59. De Black Friday voorraad is voor een scherpe prijs ingekocht, en geldt zolang de voorraad strekt. Deze voorraad staat aangegeven op de productpagina. Indien het product met de actieprijs is uitverkocht, geldt de normale prijs weer.

Black Friday aanbiedingen:

De Black Friday aanbiedingen worden bekend gemaakt op 25 November 2021 om 12:00 op deze pagina. De producten zijn al bekend, maar op 25 November 2021 om 12:00 worden de prijzen aangepast.

De producten zijn gesorteerd met de best verkochte producten eerst.

Mondkapjes Black Friday

Goedkoop mondkapjes kopen? Tijdens Black Friday hebben wij hoge kortingen op onder andere mondkapjes, corona sneltest, alcohol gels, alcohol doekjes, mondkapjes voor kinderen, faceshields en meer. Zo kun je Black Friday aanbiedingen verwachten tot wel 90% korting op sommige producten.

De producten zijn de kwaliteit die je van ons gewend bent. Door de volumes van het Black Friday sale hebben wij deze producten op grote volumes nog scherper kunnen inkopen, deze korting geven wij op deze voorraad aan jou.

We adviseren je om er vroeg bij te zijn, want OP=OP. We hebben deze voorraad speciaal voor Black Friday ingekocht, en zodra deze is uitverkocht gelden de normale prijzen weer. Wij verwachten een enorme drukte op onze webshop, dus hoe eerder je erbij bent, hoe meer kans dat er is dat je gekozen product nog steeds voorradig is. De voorraad van het product staat aangegeven op de productpagina van het Black Friday product.

nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg