kontaktiere uns

Vragen, Opmerkingen? 


Hygienekoning.nl
Siriusdreef 17-27
2132 WT Hoofddorp
Die Niederlande
[email protected]

Sendung:
Wir versenden alle Bestellungen mit PostNL.

Kehrt zurück:
Das 14-tägige Rückgaberecht gilt für alle unsere Bestellungen. Weitere Informationen finden Sie unten auf der Seite unter Versand & Rückgabe

Schnelle Antwort? Chatten oder mailen Sie mit uns. Ik Door drukte kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat u van ons een reactie krijgt. Wij vragen hierom uw begrip. Om u toch sneller te helpen, hebben wij hier alvast een aantal vragen & antwoorden gezet:

Wanneer worden de bestellingen uitgeleverd?
Alle producten zijn voorradig, en wij hebben het uitleveren van de bestellingen op prioriteit. Er zal dus bijna geen vertraging zijn in de verzending. Indien u voor 16:00 besteld, heeft u uw bestelling dus de volgende dag al in huis. U ontvangt altijd een Track & Trace van PostNL of DHL met de status van uw bestelling. 

Mijn bestelling is incompleet
Onze excuses om dit te horen. Het kan soms voorkomen dat het bestelde artikel niet in de volledige hoeveelheid bestelde Artikelen aanwezig was. Uw artikelen worden dan automatisch nagestuurd, en dit zal maximaal binnen 1 week zijn. U kunt het aantal na te sturen artikelen terug vinden in uw account.

Ik wil mijn bestelling retourneren
Wat jammer om te horen. Bij Hygienekoning.nl heb je altijd een 14-dagen recht van retour. Om het retourproces te versnellen, kun je de bestelling terug sturen naar het afzend adres dat op het verzendlabel staat. Ook kunt u het pakket retour sturen naar ons kantooradres die op deze pagina vermeldt staat. Uw retour wordt automatisch verwerkt, en het bedrag wordt binnen 24 uur terugbetaald.

de_CHCH