Contacteer ons

Vragen, Opmerkingen? 

BonBini Enterprises Holding B.V.

Bezoek – en – postadres:

Siriusdreef 17-27

2132WT Hoofddorp

 

[email protected]

KVK: 78151597

Telefoon: +31 23 230 20 83

Verzending:
Wij versturen alle bestellingen met PostNL.

Snel antwoord? Chat of Email met ons. 


Door drukte kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat u van ons een reactie krijgt. Wij vragen hierom uw begrip. Om u toch sneller te helpen, hebben wij hier alvast een aantal vragen & antwoorden gezet:

Wanneer worden de bestellingen uitgeleverd?
Alle producten zijn voorradig, en wij hebben het uitleveren van de bestellingen op prioriteit. Er zal dus bijna geen vertraging zijn in de verzending. Indien u voor 16:00 besteld, heeft u uw bestelling dus de volgende dag al in huis. U ontvangt altijd een Track & Trace van PostNL of DHL met de status van uw bestelling. 

Mijn bestelling is incompleet
Onze excuses om dit te horen. Het kan soms voorkomen dat het bestelde artikel niet in de volledige hoeveelheid bestelde Artikelen aanwezig was. Uw artikelen worden dan automatisch nagestuurd, en dit zal maximaal binnen 1 week zijn. U kunt het aantal na te sturen artikelen terug vinden in uw account.

Ik wil mijn bestelling retourneren

Dat is jammer om te horen. Om het retourproces zo snel mogelijk te laten verlopen, kunt u uw pakket binnen 14 dagen, ongeopend terug sturen naar: 

Siriusdreef 17-27, 2132WT Hoofddorp

Zodra wij het pakket ontvangen hebben, zullen wij het bedrag binnen 2-3 werkdagen terugstorten via dezelfde betaalmethode die u ook gebruikt heeft tijdens het afrekenen.

Vermeldt altijd uw ordernummer en uw adres op de doos.

Wat zijn uw algemene voorwaarden?

Deze vindt u makkelijk hier terug: https://hygienekoning.nl/algemene-voorwaarden/

nl_NLNL