Ansigtsmasker på folkeskoler. Hvilken mundmaske er egnet? 5 tip.

- Mundhætter på folkeskoler. Hvilken mundkappe er egnet? 5 tips.
Ansigtsmasker på folkeskoler

Den nederlandske regering har besluttet at genåbne grundskolerne mandag 8. februar 2020. Der er nogle øjne og kroge til dette, herunder en obligatorisk maske til børn i gruppe 7 og 8. Dette er hovedsageligt for korridorerne med en 1,5 meter afstanden mellem børn er ikke mulig.

Denne regel har rejst spørgsmål blandt mange forældre, men også blandt mange lærere. På den ene side er de glade for, at børnene kan gå tilbage i skole og møde deres venner igen. På den anden side er det en ganske udfordring for forældre, for børn og skoler at gøre dette sikkert under COVID-19-pandemien.

Hvilken mundmaske passer til mit barn?

Nu hvor grundskolerne genåbnes, og masker er obligatoriske i 7. og 8. klasse, er det vigtigste spørgsmål naturligvis; Hvilken mundmaske passer til mit barn? Der er også et spørgsmål; Hvor kan jeg bestille mundmasker til børn?

Hos Hygienekoning.nl har vi - i lang tid - allerede haft en bred vifte af mundmasker til børn. I denne artikel forklarer vi funktionen for hver type mundmaske, og hvilken mundmaske der passer bedst til dit barn.

Her viser vi top 5 af vores typer mundmasker.

1. FFP2 mundmaske til børn

En FFP2 mundmaske er toppen af vores sortiment. Valget om du ønsker fuldstændig beskyttelse, både for børn og voksne.

En FFP2 mundmaske består af 4 eller 5 forskellige lag med filtre og har en særlig FFP2-godkendelse. Du kan selvfølgelig allerede forestille dig, at 4 eller 5 forskellige lag af filtre fungerer bedre end standard 3-lags filtre.

De fleste FFP2 mundmasker har en 'badekarform' eller en 'fiskform'. Det giver lidt mere frihed omkring din mund og næse, og din mundmaske holder sig ikke til din mund eller næse. Dette gør det lettere at trække vejret gennem en mundmaske, men lukker det også meget bedre på dit ansigt, fordi det har en rund form.

FFP2 mundmasker er generelt lidt dyrere end andre mundmasker. FFP2-masker kan ofte ikke genbruges. Der er forskellige meninger om, hvor længe en mundmaske kan bruges, og varierer mellem 60 minutter og 8 timer. Dette afhænger naturligvis helt af, hvor ofte du tager mundhætten af, og hvor rent rummet er.

Klik her for at se vores FFP2 mundmasker til børn

2,3-lags ansigtsmaske til børn

En 3-lags ansigtsmaske til børn er den mest populære ansigtsmaske for voksne, men vi ser det ikke ofte i volumener til børn.

Som det står, har denne mundmaske kun 3 lag med filtre. Denne mundmaske kan sammenlignes med 3-lags mundmaske til voksne, som også giver tilstrækkelig beskyttelse.

Alle vores mundmasker til børn er specielt skræddersyet til børn op til 12 år. De er blevet mindre, så mundhætten forsegles bedre i ansigtet, og den kan trækkes strammere med ørehængerne.

Ulempen ved en 3-lags mundmaske er, at den ikke har en 'karbadform' eller 'fiskeform'. Det kan ske, især hvis du bruger det i et stykke tid, at mundmasken holder fast i din næse og læber. Det kan ske, at dette begynder at klø, hvorved du rører mundhætten oftere.

En 3-lags ansigtsmaske kan ikke genbruges, og det anbefales også at bruge den i maksimalt 60 minutter til 8 timer.

Klik her for at se vores 3-lags mundmasker til børn

3. Genanvendelig mundmaske til børn med PM2.5 filter

En genanvendelig mundmaske til børn er naturligvis en økologisk løsning og også en økonomisk løsning. Fordi du kan genbruge mundmasken, er det bedre for miljøet, men også billigere.

Vores genanvendelige mundmasker til børn har alle et udskifteligt PM2.5-filter. Et PM2.5-filter kan sammenlignes med et FFP2 og er et flerlags-kulfilter. Fordi du let kan udskifte mundmaskefilteret med et nyt filter, kan du bære denne mundmaske længere.

Generelt anbefales det at udskifte PM2.5-filteret på et barns mundmaske hver 8. time. Det anbefales naturligvis at vaske mundhætten.

Det pæne ved en genanvendelig ansigtsmaske er, at du er mere fri til at vælge design. Vi har pæne mundhætter på lager såsom Frosne mundhætter, Spider-Man mundhætter, Blandt os mundhætter, men også mere forskellige mundhætter. Det er også muligt at få en børnemundkappe trykt med dit eget foto eller din egen tekst.

Klik her for at se vores genanvendelige mundmasker til børn

Hvor længe kan mit barn bære en mundmaske?

Hvor længe kan du bære et barns ansigtsmaske? Det er et godt spørgsmål. Det afhænger af flere faktorer; Hvor rent er rummet, hvor ofte tager dit barn mundmasken af, og hvilken mundmaske er det.

Generelt anbefales det ikke at bruge noget mundstykke i mere end 60 minutter.

Desværre er dette ikke en løsning for nogle mennesker, da de derefter skal tage for mange masker med sig, producere meget affald, eller det bliver dyrt. Derfor bærer mange mennesker mundmasken i op til 8 timer.

De genanvendelige mundhætter med PM2.5-filtre kan let bæres i 8 timer, da de indeholder tykkere filtre.

Hvordan skal mit barn bære en mundmaske?

For at bære en mundmaske så forsigtigt som muligt kan du tage dit barn gennem følgende trin:

  1. Vask dine hænder grundigt med sæbe i mindst 20 sekunder. (Eller brug alkoholgel).
  2. Hold mundmasken på en øreprop. Rør ikke ved selve masken.
  3. Sæt ørekrog bag dit øre.
  4. Tag fat i den anden øreprop og stræk den bag dit andet øre.
  5. Sørg for, at mundmasken sidder korrekt på dit ansigt, og tryk den om nødvendigt. Bemærk: kun på ydersiden af mundhætten.
  6. Stram mundmaskenes elastiske bånd, hvor det er nødvendigt, så det passer tæt mod dit ansigt.

Hvis du har gennemført disse trin, kan du antage, at mundmasken er placeret korrekt på dit ansigt. Du kan også tage følgende trin for at teste det:

  1. Når du blæser ind i mundmasken, skal der næsten ikke komme luft ud fra siderne.

Køb en mundmaske til børn

Vil du købe en mundmaske til børn? Hos Hygienekoning.nl har vi en bred vifte af mundmasker til børn. Du har ikke kun et bredt udvalg hos os, men også hurtig og ekspertrådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Bestiller du inden kl. 16:00? Så modtager du mundmaskerne til børn dagen efter. Vi garanterer også altid den laveste pris i Holland på vores produkter, og du har en gratis 14-dages returret, hvis du ikke er tilfreds.

Hos Hygienekoning.nl har vi kendskab til vores produkter, hvorved vi altid kan garantere den højeste kvalitet. Takket være vores konkurrencedygtige indkøbspolitik er du også garanteret konkurrencedygtige priser.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDA