Bestil Avalanche medicinsk mundkappe

Medicinsk mundmaske

Bestil en medicinsk mundkappe

I mange lande er en medicinsk maske obligatorisk under maskepligten. En medicinsk maske skal opfylde forskellige kvalitetskrav og have lægecertifikater. På grund af disse kvalitetskrav og certificeringer er du sikret kvaliteten af mundkappen.

Ikke enhver maske er en medicinsk maske. En medicinsk maske er ofte mærket med IIR-mærket, som du ser på emballagen. Hvis det nævner udtrykket 'medicinsk' med produktet eller 'IIR', kan du antage, at det er en medicinsk ansigtsmaske.

Medicinsk mundkappe Tyskland

I Tyskland har en medicinsk maske været obligatorisk i lang tid. Under maskepligten i Tyskland er dette overalt, såsom i butikker, restauranter og tankstationer, men disse er også obligatoriske på hospitaler uden for maskepligten.

Pris medicinsk mundkappe

Prisen på en medicinsk maske er enormt forskellig fra udbyder. Hos Hygienekoning.nl tilbyder vi altid alle produkter til den laveste pris i Holland. Hos os kan du også købe en medicinsk mundkappe fra 3,95 pr. 50 stk.

Vores mundkapper er IIR og har de medicinske certificeringer.

Medicinsk mundkappe obligatorisk i Holland

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDA