Tellige Avalanche'i meditsiiniline suukork

Meditsiiniline suumask

Telli meditsiiniline suukork

Paljudes riikides on maskikohustuse alusel meditsiiniline mask kohustuslik. Meditsiiniline mask peab vastama erinevatele kvaliteedinõuetele ja omama meditsiinilisi sertifikaate. Nende kvaliteedinõuete ja sertifikaatide tõttu olete suukorgi kvaliteedis kindel.

Mitte iga mask pole meditsiiniline mask. Meditsiiniline mask on sageli märgistatud IIR-märgiga, mida näete pakendil. Kui toote juures mainitakse terminit "meditsiiniline" või "IIR", võite eeldada, et tegemist on meditsiinilise näomaskiga.

Meditsiiniline suukork Saksamaal

Saksamaal on meditsiinimask olnud kohustuslik juba pikka aega. Saksamaal on maskikohustuse ajal see kõikjal, näiteks poodides, restoranides ja tanklates, kuid need on kohustuslikud ka väljaspool maskikohustust asuvates haiglates.

Hind meditsiiniline suukork

Meditsiinilise maski hind on pakkujati väga erinev. Hygienekoning.nl pakume alati kõiki tooteid madalaima hinnaga Hollandis. Meilt saab osta ka meditsiinilist suukorki alates 3,95 50 tk.

Meie näomaskid on IIR ja neil on meditsiinilised tõendid.

Madalmaades kohustuslik meditsiiniline suukork

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

etET