Kasvonaamarit peruskouluissa. Mikä suun naamio sopii? 5 vinkkiä.

- Suukorkit peruskouluissa. Mikä suukorkki sopii? 5 vinkkiä.
Kasvonaamarit peruskouluissa

Alankomaiden hallitus on päättänyt avata peruskoulut uudelleen maanantaina 8. helmikuuta 2020. Tähän on joitain katseita ja koukkuja, mukaan lukien pakollinen naamio ryhmien 7 ja 8 lapsille. Tämä koskee pääasiassa käytäviä, joiden 1,5 metriä lasten välinen etäisyys ei ole mahdollista.

Tämä sääntö on herättänyt kysymyksiä monien vanhempien, mutta myös monien opettajien keskuudessa. Yhtäältä he ovat iloisia siitä, että lapset voivat palata kouluun ja tavata ystäviään uudelleen. Toisaalta vanhemmille, lapsille ja kouluille on melkoinen haaste tehdä tämä turvallisesti COVID-19-pandemian aikana.

Mikä suussaamari sopii lapselleni?

Nyt kun peruskoulut avataan uudelleen ja naamiot ovat pakollisia luokissa 7 ja 8, tärkein kysymys on tietysti; Mikä suussaamari sopii lapselleni? On myös kysymys; Mistä voin tilata suun naamioita lapsille?

Sivustolla Hygienekoning.nl meillä on - jo pitkään - ollut laaja valikoima lapsille tarkoitettuja suun naamioita. Tässä artikkelissa selitämme jokaisen suunaamion tyypin toiminnan ja sen, mikä suun maski sopii parhaiten lapsellesi.

Tässä luetellaan top 5 tyypit suun naamiot.

1. FFP2-suun naamio lapsille

FFP2-suun naamio on valikoimamme kärjessä. Valinta, jos haluat täydellisen suojan sekä lapsille että aikuisille.

FFP2-suun naamio koostuu 4 tai 5 eri suodatinkerroksesta, ja sillä on erityinen FFP2-hyväksyntä. Voit tietysti jo kuvitella, että 4 tai 5 erilaista suodatinkerrosta toimii paremmin kuin tavalliset 3-kerroksiset suodattimet.

Useimmilla FFP2-suun naamioilla on 'Tub-muoto' tai 'Fish-muoto'. Se antaa hiukan enemmän vapautta suun ja nenän ympärillä, eikä suusi naamio tartu suuhun tai nenään. Tämä helpottaa suun naamion hengittämistä hieman helpommin, mutta sulkee sen myös paljon paremmin kasvoillesi, koska sillä on pyöreä muoto.

FFP2-suun naamarit ovat yleensä hieman kalliimpia kuin muut suunnaamarit. FFP2-naamiot eivät myöskään ole usein uudelleenkäytettäviä. Mielipiteet eroavat siitä, kuinka kauan suun maskia voidaan käyttää, ja ne vaihtelevat 60 minuutin ja 8 tunnin välillä. Tämä riippuu tietysti täysin siitä, kuinka usein otat suukappaleen pois ja kuinka siisti huone on.

Napsauttamalla tätä saat esiin FFP2-suun naamarit lapsille

2,3-kerroksinen kasvonaamio lapsille

3-kerroksinen lasten kasvonaamio on suosituin aikuisten kasvonaamio, mutta emme näe tätä usein lapsille tarkoitetuissa volyymeissä.

Kuten sanotaan, tässä suussaamiossa on vain 3 kerrosta suodattimia. Tätä suun naamiota voidaan verrata aikuisten 3-kerroksiseen suun peitteeseen, joka tarjoaa myös riittävän suojan.

Kaikki lasten suun naamarit on räätälöity erityisesti alle 12-vuotiaille lapsille. Ne on tehty pienemmiksi, jotta suukan tiivistyy paremmin kasvoihin ja se voidaan vetää tiukemmin korvasilmukoilla.

Kolmikerroksisen suun naamion haittana on, että sillä ei ole 'altaan muotoa' tai 'kalan muotoa'. Voi tapahtua, varsinkin jos käytät sitä jonkin aikaa, että suun maski tarttuu nenääsi ja huuliasi. Voi tapahtua, että tämä alkaa kutittaa, jolloin kosketat suukappaletta useammin.

3-kerroksista kasvonaamiota ei voida käyttää uudelleen, ja sitä on myös suositeltavaa käyttää enintään 60 minuutista 8 tuntiin.

Napsauta tätä nähdäksesi 3-kerroksiset suun naamarit lapsille

3. Uudelleenkäytettävä suun maski lapsille PM2,5-suodattimella

Lasten uudelleenkäytettävä suun maski on tietysti ekologinen ratkaisu ja myös taloudellinen ratkaisu. Koska voit käyttää suun naamiota uudelleen, se on parempi ympäristölle, mutta myös halvempaa.

Kaikissa lapsille tarkoitetuissa uudelleenkäytettävissä suun naamioissa on vaihdettava PM2,5-suodatin. PM2.5-suodatinta voidaan verrata FFP2: een, ja se on monikerroksinen hiilisuodatin. Koska voit helposti korvata suunaamarin suodattimen uudella suodattimella, voit käyttää tätä suunaamaria pidempään.

Yleensä on suositeltavaa vaihtaa PM2.5-suodatin lapsen suun naamioon 8 tunnin välein. Suukapselin on tietysti suositeltavaa pestä.

Uudelleenkäytettävän kasvonaamion mukava asia on, että olet vapaampi suunnittelun valinnassa. Meillä on varastossa mukavia suukappaleita, kuten jäädytetyt suukappaleet, Spider-Man-suukapselit, joukossaan suukapselit, mutta myös enemmän erilaisia suukappaleita. On myös mahdollista, että lasten suukappale painetaan omalla valokuvallasi tai tekstilläsi.

Napsauta tätä nähdäksesi uudelleenkäytettävät suun naamarit lapsille

Kuinka kauan lapseni voi käyttää suun naamiota?

Kuinka kauan voit käyttää lapsen kasvonaamiota? Se on hyvä kysymys. Se riippuu useista tekijöistä; Kuinka puhdasta huone on, kuinka usein lapsesi ottaa suusuukon irti ja mikä suunnaamari se on.

Yleensä on suositeltavaa olla käyttämättä mitään suukappaletta yli 60 minuutin ajan.

Valitettavasti tämä ei ole ratkaisu joillekin ihmisille, koska heidän on tällöin otettava liian monta naamiota, tuotettava paljon jätettä tai se tulee kalliiksi. Siksi monet ihmiset käyttävät suun naamiota jopa 8 tuntia.

Uudelleenkäytettäviä PM2,5-suodattimia sisältäviä suukappaleita voidaan helposti käyttää 8 tuntia, koska ne sisältävät paksumpia suodattimia.

Kuinka lapseni tulisi käyttää suussaamiota?

Jos haluat käyttää suun naamiota mahdollisimman varovasti, voit viedä lapsesi seuraavien vaiheiden avulla:

  1. Pese kätesi huolellisesti saippualla vähintään 20 sekunnin ajan. (Tai käytä alkoholigeeliä).
  2. Pidä suun maski korvasankaan. Älä koske itse maskiin.
  3. Aseta korvasanka korvan taakse.
  4. Tartu toiseen korvasankaan ja venytä sitä toisen korvasi taakse.
  5. Varmista, että suun maski on oikein kasvoillasi, ja paina sitä tarvittaessa. Huomaa: vain suukappaleen ulkopuolella.
  6. Kiristä suun naamarin joustavat nauhat tarvittaessa, jotta se mahtuu tiukasti kasvoihisi.

Jos olet suorittanut nämä vaiheet, voit olettaa, että suun maski on asetettu oikein kasvoillesi. Voit myös testata sen seuraavasti:

  1. Kun puhallat suun naamioon, (melkein) ilman ei pitäisi tulla ulos sivuilta.

Osta suun naamio lapsille

Haluatko ostaa suun naamion lapsille? Sivustolla Hygienekoning.nl meillä on laaja valikoima lapsille tarkoitettuja suun naamioita. Meillä ei ole vain laaja valikoima kanssamme, vaan myös nopeaa ja asiantuntevaa neuvontaa chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Tilaatko ennen klo 16.00? Sitten saat lapsille suun naamarit seuraavana päivänä. Takaamme myös tuotteidemme alimman hinnan Alankomaissa, ja sinulla on ilmainen 14 päivän palautusoikeus, jos et ole tyytyväinen.

Sivustolla Hygienekoning.nl meillä on tietoa tuotteistamme, joten voimme aina taata korkeimman laadun. Kilpailukykyisen ostopolitiikkamme ansiosta sinulle taataan myös kilpailukykyiset hinnat.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFI