Tilaa Avalanche lääketieteellinen suukorkki

Lääketieteellinen suun naamio

Tilaa lääketieteellinen suukorkki

Monissa maissa lääkintänaamari on pakollinen maskivelvollisuuden mukaisesti. Lääketieteellisen maskin tulee täyttää erilaiset laatuvaatimukset ja sillä on oltava lääketieteelliset todistukset. Näiden laatuvaatimusten ja sertifikaattien ansiosta olet varma suukorkin laadusta.

Kaikki naamiot eivät ole lääketieteellisiä naamioita. Lääkärinnaamari on usein merkitty IIR-merkillä, jonka näet pakkauksessa. Jos tuotteen yhteydessä mainitaan termi "medical" tai "IIR", voit olettaa, että kyseessä on lääketieteellinen kasvomaski.

Lääketieteellinen suukorkki Saksa

Saksassa lääkintänaamari on ollut pakollinen jo pitkään. Saksan maskivelvollisuuden aikana tämä on kaikkialla, kuten kaupoissa, ravintoloissa ja huoltoasemilla, mutta ne ovat pakollisia myös sairaaloissa maskivelvollisuuden ulkopuolella.

Hinta lääketieteelliseen suukorkkiin

Lääketieteellisen maskin hinta vaihtelee valtavasti palveluntarjoajan mukaan. Hygienekoning.nl:ssä tarjoamme aina kaikki tuotteet Alankomaiden halvimmalla hinnalla. Meiltä voit ostaa myös lääketieteellisen suukorkin 3,95 per 50 kappaletta.

Suukorkkimme ovat IIR ja niillä on lääketieteelliset todistukset.

Lääketieteellinen suukorkki pakollinen Alankomaissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFI