Goedkoop mondkapjes bedrukken

Wil jij goedkoop mondkapjes bedrukken? Hygienekoning.nl is niet alleen gespecialiseerd in medische disposables, maar ook in het bedrukken van mondkapjes in grote en kleine aantallen.

Mondkapjes bedrukken per stuk

Bij hygienekoning.nl doen wij totaal niet moeilijk over aantallen, en is elke klant bij ons welkom. Of je een enkele mondkapje wilt bedrukken voor je kapperssalon, of een aantal miljoen mondkapjes wilt bedrukken voor je medewerkers binnen een groot bedrijf. Wij kunnen je binnen dit hele proces begleiden, en bij ons krijg je altijd een goede service.

Wil jij mondkapjes bedrukken per stuk? Dat is mogelijk! Bij het bedrukken van mondkapjes hanteren wij een staffelprijs, wat inhoudt dat hoe meer mondkapjes je besteld, hoe goedkoper deze worden. Dit heeft als reden dat de opstartkosten van de druk hoger zijn (Het maken en het omzetten van het ontwerp, het instellen van de printer etc.). Als je meer aantallen besteld, worden deze opstartkosten gedeeld over het aantal bestelde mondkapjes, vandaar dat je in de staffel een goedkopere prijs ziet bij hogere aantallen.

Daarnaast zijn wij bij Hygienekoning.nl altijd de goedkoopste van Nederland, ongeacht de bestelde aantallen bedrukte mondkapjes. Een mondkapje bedruk je namelijk al vanaf 14,95 per stuk, waarbij de prijs bij premium mondkapjes vanaf 5 stuks al naar 5,20 per stuk gaat.

Premium bedrukte mondkapjes

Bij Hygienekoning.n l hebben wij 2 soorten bedrukte mondkapjes, namelijk: Premium en Basic.

Onze premium mondkapjes zijn de topper uit ons assortiment, zoals de naam van het bedrukte mondkapje het al zegt.

  • Onze premium mondkapjes zijn van dikkere kwaliteit dan onze basic mondkapjes
  • Onze premium mondkapjes zijn voorzien van een PM2.5 filter, welke je er 3 stuks per besteld mondkapje geleverd krijgt.
  • Onze premium mondkapjes hebben verstelbare oorlussen
  • Onze premium mondkapjes worden volledig bedrukt, zonder omlijning.

Je ziet dus dat de premium mondkapjes van betere kwaliteit zijn, echter bieden beide Premium en Basic bedrukte mondkapjes voldoende bescherming, en zijn ze beide geschikt voor gebruik tijdens de mondkapjesplicht in binnenland en buitenland.

Klik hier voor onze premium mondkapjes

Basic bedrukte mondkapjes

Onze basic bedrukte mondkapjes zijn, zoals de naam al zegt, een goedkopere variant binnen het assortiment.

  • Onze basic mondkapjes zijn 1-laags, echter bieden wel voldoende bescherming.
  • Onze basic mondkapjes hebben geen PM2.5 filter. Je kunt hier ook geen PM2.5 filter in gebruiken
  • Onze basic mondkapjes hebben geen verstelbare oorlussen. Wel kun je de oorlussen knopen, of een mondkapjesclip kopen.
  • Onze basic mondkapjes zijn niet volledig bedrukt. Ze hebben namelijk een omlijning. De bedrukking van het vlak zelf is volledig, echter heb je een grijze, zwarte of witte omlijning van de elastiek eromheen.
  • Onze basic mondkapjes zijn geschikt voor de mondkapjesplicht in Nederland en in het buitenland.

Onze basic mondkapjes zijn nogsteeds van enorm sterke kwaliteit, echter hebben ze iets minder functionaliteiten dan ons premium mondkapje. Ons basic mondkapje bestel je echter al vanaf 1,75 per stuk bij 500 stuks, terwijl een premium mondkapje 2,99 per stuk is bij 500 stuks.

Klik hier voor onze basic mondkapjes

Levertijd bedrukte mondkapjes

Onze mondkapjes worden direct bij de fabriek in Azie gedrukt, een flexibele fabriek waar wij al een lange en goede ervaring mee hebben. Door het transport naar Nederland resulteert dit in een iets langere verzendtijd, echter hebben wij bij Hygienekoning.nl nog altijd de snelste levertijd binnen Nederland.

Productietijd bij Hygienekoning.nl: 7 dagen
Verzendtijd Premium verzending (UPS Express): 7 – 11 dagen
Verzendtijd Standaard verzending: 10-17 dagen

Verzending via UPS Express geeft een kleine meerprijs welke gebaseerd is op de aantallen van de bestelde bedrukte mondkapjes. Om je alvast een voorbeeld te geven van de extra kosten, kost het 120 euro extra bij afname van 500 stuks, en 20 euro bij 10 stuks.

Verzending via onze standaard verzending is altijd gratis.

Hygienekoning.nl verstuurd de uiteindelijke bestelling altijd vanuit Nederland, waarbij je jezelf nooit zorgen hoeft te maken over importkosten, of andere koste.

Mondkapjes bedrukken met fullcolour druk

Bij hygienekoning.nl kun je mondkapjes per stuk bedrukken met full-colour druk. Bij Full-colour druk, bedoelen wij ook echt full-colour druk.

Bij ons premium mondkapje, bedrukken wij elk oppervlak van het mondkapje. Dit betekend dus dat jij een bepaalde achtergrond mee kunt sturen, of een kleurcode achtergrondkleur kunt kiezen, deze zullen wij dan volledig mee drukken, zonder meerprijs.

Je hoeft je hierbij dus nooit zorgen te maken over het kleur mondkapje, en of wij deze hebben. Wij drukken elke kleur voor jou!

nl_NLNL