Mondkapjes bestellen in Belgie

Goedkope mondkapjes bestellen in België

Goedkope mondkapjes bestellen in België doe je bij Goedkopemondkapjes.be

Sinds 24 Juli 2020 geldt er nu nog een strengere mondkapjesplicht in België. Vanaf dan is het verplicht om een mondkapje te dragen in alle openbare ruimten zoals: Theaters, Bioscopen, Banken, Cafe’s, Restaurants, Gebedshuizen, Musea’s, maar in sommige steden is het zelfs verplicht om een mondkapje te dragen in drukke winkelstraten.

De mondkapjesplicht is ingevoerd door België om het Coronavirus tegen te gaan. Door het dragen van een mondkapje wordt de kans dat het virus zich snel verspreidt kleiner. Een mondkapje houdt met name nies- en hoestdruppels tegen en heeft het een stof- en bacteriebescherming. Door het dragen van een mondkapje ben je dus beter beschermd tegen bacteriën.

Het mondkapjesplicht in België geldt niet voor kinderen onder de 12 jaar, of voor mensen die vanwege hygiënische redenen geen mondkapje kunnend dragen. Voldoe je niet aan de regels? Dan kun je in België een boete riskeren van 250 euro

Wil jij graag goedkope mondkapjes in België bestellen? Of wil jij mondkapjes in België bestellen? Dan ben jij bij Goedkopemondkapjes.be aan het juiste adres.

Wij hebben een groots assortiment mondkapjes, mondmaskers, gezichtsmaskers, face shields, mondkapjes voor kinderen, sanitizers / desinfecterende handgel en meer. Al onze producten zijn op voorraad in ons magazijn in Nederland en worden binnen 48 uur verstuurd naar uw adres in België.

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL waardoor u uw mondkapjes in België geleverd krijgt binnen 24 uur na verzending. Daarnaast zijn wij ook nog eens de goedkoopste leverancier van mondkapjes in België!

Mondkapjes bestellen in België

Alhoewel mondkapjes in België verplicht zijn, zijn mondkapjes niet overal in België te verkrijgen. Je kunt je bijvoorbeeld kopen in veel supermarkten in België, maar ook in tankstations, apotheken en kiosks. Meestal liggen deze producten in de buurt van de kassa.

Sinds dat de COVID-19 pandemie is uitgebroken in België, is de vraag voor mondkapjes enorm gestegen. Daarmee is niet alleen de prijs van mondkapjes gestegen, maar zijn ze ook iets lastiger te krijgen. Ook zien wij veel kwaliteitsverschil in mondkapjes in België.

De prijzen variëren over het algemeen van winkel tot winkel en liggen tussen de €20,- en €50,- voor een pakje van 50 stuks. Hygienekoning.nl daaraantegen verstuurd mondkapjes naar België voor slechts €7,49 voor 50 mondkapjes en bied ze daarmee aan voor de laagste prijs van België. Mondkapjes bestellen in België is bij Hygienekoning.nl dan ook geen probleem

Mondkapjes thuisbezorgd in België

Hygienekoning.nl verstuurd al haar bestellingen vanuit het magazijn in Nederland met PostNL verzendservice. Als je bij ons voor 16:00 besteld, worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Over het algemeen is de verzendtijd naar België met PostNL verzendservice 1 werkdag. Dit wilt zeggen dat je de bestelling de volgende dag al zou ontvangen. Door de enorme drukte bij PostNL kan het wel eens zijn dat je bestelling 1 dag langer onderweg is. Je krijgt je bestelling dan 1 dag later thuisgeleverd.

De verzendkosten naar belgië zijn €8,- per pakket, ongeacht de grootte van je bestelling. Omdat wij de goedkoopste aanbieder van mondkapjes in België zijn, loont het zich vaak om een grotere bestelling te bestellen en deze binnen dezelfde verzending te combineren. Je betaald dus maar 1x verzendkosten!

A-kwaliteit mondkapjes

Bij Hygienekoning.nl heb je gegarandeerd oersterke A-kwaliteit mondkapjes voor de laagste prijs van België. Kwaliteit is heel belangrijk bij ons en daarom selecteren wij ook alleen producten van de beste kwaliteit. Ben je niet tevreden over de kwaliteit van de mondkapjes? Dan mag jij ze gratis retour sturen, en krijg jij het geld retour op het moment dat wij je bestelling terug ontvangen hebben. Gegarandeerd!

Mondkapjes in België Bestellen kun je voor de laagste prijs van België, en met de snelste verzending bij Hygienekoning.nl

Mondkapjes in Brussel kopen

Brussel is niet alleen een grote stad, maar op veel plaatsen in Brussel is het dragen van een mondkapje ook nog eens verplicht. Je bent in Brussel bijvoorbeeld verplicht om een mondkapje te dragen in alle openbare plaatsen en in publiek toegankelijke private plaatsen in heel Brussel. Dit geldt overigens ook voor het openbaar vervoer en gebouwen zoals museums en bibliotheken in Brussel.

Mondkapjes bestellen in België en thuis laten bezorgen in Brussel is ook de beste oplossing om een goedkoop mondkapje te kopen.

Mondkapjes zijn verkrijgbaar op veel plaatsen in Brussel waaronder bijvoorbeeld in Supermarkten, Tankstations, kiosks en drogisterijen. Wij zien de prijs flink uiteen lopen van €20,- per 50 stuks tot wel €70,- per 50 stuks. Helaas doet de prijs van het mondkapje de kwaliteit niet garanderen, en loopt de kwaliteit van mondkapjes in België enorm uiteen. Niet alleen de bescherming die het mondkapje zou bieden zit verschil in, maar ook kan het zijn dat het mondkapje in België snel stuk gaat.

Bij Hygienekoning.nl kun je mondkapjes bestellen in België voor de laagste prijs van België; 50 mondkapjes voor slechts €7,49. Je kunt deze laten thuisbezorgen op je adres in Brussel. Ben je als toerist in België? Geef dan het adres van je hotel of appartement op, de postbode zal het dan bij de receptie afgeven. Is er niemand thuis op het moment dat de postbode het pakket wilt afleveren? Dan zal het pakket naar een parcelshop in de buurt gaan en moet je deze afhalen binnen maximaal 7 dagen. Indien je het pakket niet binnen 7 dagen afhaalt, dan gaat deze weer retour naar de afzender.

Mondkapjes in Antwerpen kopen

Ook in Antwerpen, een grote stad in het Vlaams-België zijn mondkapjes verplicht op veel plekken. Zo is het in Antwerpen bijvoorbeeld verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer, maar ook in openbare plekken zoals Parken, Bibliotheken, Museums en meer.

Over het algemeen zijn er veel plekken in Antwerpen waar je een mondkapje kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld mondkapjes kopen in Supermarkten, Apotheken, Kiosks en tankstations in Antwerpen. Over het algemeen liggen de mondkapjes dicht bij de kassa. Ook in Antwerpen zien wij de prijzen van mondkapjes uiteen lopen van €20,- tot zelfs €100,- voor een pakketje van 50 stuks. Ook hier geldt het niet, dat hoe duurder de mondkapjes, hoe beter de kwaliteit. De kwaliteit van de mondkapjes kunnen altijd heel erg uiteen lopen, en is het goed om deze te testen voordat je ze koopt.

Bij Hygienekoning.nl hebben wij eerlijke prijzen in mondkapjes waarbij wij Mondkapjes in België aanbieden voor €7,49 voor 50 mondkapjes met een gegarandeerde, oersterke A-kwaliteit. Onze mondkapjes hebben 3-laags en zijn gebruikt van god materiaal. Mondkapjes bestellen in België kun je dus op een veilige, en voordelige manier doen bij Hygienekoning.nl

nl_NLNL