Goedkoop mondkapjes bestellen

Goedkope mondkapjes bestellen in Duitsland

Mondkapjes bestellen in Duitsland? In Duitsland geldt er al langer een mondkapjesplicht. Sinds de uitbraak van het Coronavirus is het in Duitsland verplicht een mondkapje te dragen in openbare ruimten zoals: Tankstations, Openbaar vervoer, Museum’s, Winkels en Ziekenhuizen.

Alle kinderen onder de 6 jaar hoeven geen mondkapje te dragen in Duitsland, dit mogen zij uiteraard wel als ze dit voor hun eigen veiligheid willen.

Als je goedkope mondkapjes in Duitsland wilt bestellen kun je bij Mundschutz-geliefert.de kijken. Deze webshop levert goedkope mondkapjes door heel Duitsland.

Wij hebben ons magazijn in Nederland en verzenden mondkapjes naar Duitsland met PostNL. Alle producten zijn op voorraad en worden binnen 48 uur na bestelling verzonden naar uw adres. De bestellingen worden binnen 24 uur na verzending geleverd op uw adres in Duitsland.

U kunt goedkope mondkapjes maar ook face shields, mondkapjes voor kinderen, mondmaskers, stofmaskers, chirurgische maskers, desinfecterende handgel, sanitizers en meer bestellen bij Mundschutz-geliefert.de

Mondkapjes bestellen in Duitsland

Als je in Duitsland woont is het heel voordelig om mondkapjes in Nederland te bestellen en deze in Duitsland te laten afleveren. Nederland heeft namelijk maar 0% BTW op mondkapjes waardoor de prijs veel lager kan uitvallen. Duitsland rekent namelijk nog steeds 19% BTW op alle mondkapjes.

Mondkapjes bestellen in Duitsland? Hygienekoning.nl is de goedkoopste leverancier van mondkapjes in Duitsland. Je betaald namelijk slechts €7,49 voor 50 mondkapjes en hier betaal je slechts 0% BTW overheen! Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland met PostNL. Alle bestellingen die geplaatst worden voor 16:00, worden dezelfde dag nog verstuurd. Je pakket zal in Duitsland afgeleverd worden door Hermes binnen 2 werkdagen na verzending van je bestelling.

Ben je een toerist in Duitsland en wil je mondkapjes bestellen in Duitsland? Dan kun je het adres van je hotel of appartement opgeven als verzendadres. De postbode zal het dan bij de receptie afgeven. Is er niemand aanwezig? Dan wordt je pakket de dag erna bij een parcelshop afgegeven, en kun je deze binnen 7 dagen erna ophalen. Wordt dit pakket niet binnen 7 dagen erna opgehaald? Dan komt deze weer retour naar de afzender.

Prijs mondkapjes in Duitsland

Door de COVID-19 uitbraak in Duitsland is de vraag naar mondkapjes explosief gestegen. Door deze plotselinge stijging was de vraag veel groter geworden dan het aanbod, waardoor de prijs van mondkapjes enorm gestegen was in Duitsland. In Mei 2020 betaalde je bijvoorbeeld gauw €100,- voor een pakketje mondkapjes van 50 stuks.

De prijzen voor mondkapjes in September 2020 zijn gelukkig weer iets gedaald. In Duitsland is de gemiddelde prijs voor een pakketje van 50 mondkapjes tussen de €25,- en €50,-. Helaas is er ook in Duitsland, veel kwaliteitsverschil tussen de mondkapjes. Hoe duurder de prijs, wilt echter niet zeggen dat de kwaliteit ook beter is, hier moet je goed voor opletten.

Hygienekoning.nl biedt in Duitsland 50 mondkapjes voor €7,49 aan exclusief verzending. De verzendkosten naar Duitsland kosten ongeveer €8,- per bestelling, ongeacht de aantal producten in deze bestelling. Het kan dus nog een extra voordeel geven als je meerdere mondkapjes, of andere hygieneproducten besteld en deze naar Duitsland laat versturen. Je geniet ook nog eens van 0% BTW op mondkapjes. Goedkoop mondkapjes bestellen in Duitsland kun je bij Hygienekoning.nl

Welke winkels in Duitsland verkopen mondkapjes?

Doordat de vraag naar Mondkapjes in Duitsland nog steeds groot is, kan het aanbod per winkel verschillen. Over het algemeen kun je de mondkapjes terugvinden in Supermarkten (REWE, Kaufland), Drogisterijen (DM), Kiosks, Tankstations (Shell, Aral) verdeeld over heel Duitsland. Je komt echter mondkapjes ook in andere winkels tegen. De mondkapjes liggen meestal gepresenteerd in een rek naast de kassa. De prijzen van mondkapjes bij deze aanbieders variëren echter flink, en liggen vrijwel altijd boven de €20,- voor een pakketje van 50 stuks.

Als je voordelig mondkapjes wilt bestellen in Duitsland, kun je deze het beste kopen bij Hygienekoning.nl met 50 stuks voor €7,49

nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg