Goedkope mondkapjes bestellen in het Verenigd Koninkrijk

Woon jij in het Verenigd Koninkrijk en wil jij mondkapjes bestellen in het Verenigd Koninkrijk? Door de uitbraak van het COVID-19 pandemie in het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar mondkapjes explosief toegenomen. Over het algemeen was het gebruik van mondkapjes in het Verenigd Koninkrijk al iets hoger voor de pandemie, door het toenemende aantal expats en de verslechtering van de luchtkwaliteit in de drukke binnensteden zoals London.

Prijs voor mondkapjes in het Verenigd Koninkrijk

Door de pandemie is de vraag naar mondkapjes explosief toegenomen, en is het aanbod niet gelijk meegegroeid. Hierdoor zijn er flinke tekorten in voorraad ontstaan voor mondkapjes in het Verenigd Koninkrijk. Dit heeft ertoe geleid dat voor de voorraad wat beschikbaar was, de prijs explosief was toegenomen. In het begin van de panmdemie was de prijs zelfs gestegen 50 – 250 GBP per 50 stuks wat een enorm verschil is met 4-8 gbp per 50 stuks voor de pandemie.

In September 2020 is de prijs voor mondkapjes weer iets gedaald, doordat het aanbod ook groter is geworden. Je betaald nu gemiddeld 25-30 GBP voor een pakketje van 50 mondkapjes in het Verenigd Koninkrijk

Waar kun je mondkapjes kopen in het Verenigd Koninkrijk?

Mondkapjes zijn op steeds meer plaatsen in het Verenigd Koninkrijk te koop. Niet alleen door de toenemende vraag, maar een andere rede is omdat mondkapjes op veel plaatsen verplicht zijn in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast bieden goede kwaliteit mondkapjes ook veiligheid en bescherming, en voorkomt het dat het COVID-19 virus zich verder verspreidt.

Mondkapjes bestellen in het Verenigd Koninkrijk? Mondkapjes zijn over het algemeen te koop in Supermarkten zoals Waitroses, Spinneys en Sainsbury’s, Tankstations zoals Esso en Shell, Apotheken zoals Boots en kleinere kiosks welke ook mondkapjes aanbieden. Over het algemeen liggen de mondkapjes in een rek dicht bij de kassa, en betaal je gemiddeld 20-30 GBP voor een pakketje van 50 stuks. Zoals wij wel altijd zeggen, hoe duurder de prijs voor de mondkapjes, wilt niet zeggen dat de kwaliteit ook beter is. Het kan zomaar voorkomen dat een goedkopere prijs een betere kwaliteit heeft dan een duurder prijs mondkapje.

Als je goedkoop mondkapjes wilt bestellen in het Verenigd Koninkrijk, kun je deze bestellen bij Hygienekoning.nl. Hygienekoning.nl is goedkoopste aanbieder van mondkapjes in het Verenigd Koninkrijk, bij ons bestel je namelijk 50 mondkapjes voor 7,49 euro. Wij garanderen altijd de hoogste A-kwaliteit en voordelige verzending naar het Verenigd Koninkrijk. Wij versturen vanaf ons magazijn in Nederland met PostNL naar het Verenigd Koninkrijk. Uw pakket wordt dan binnen 3 werkdagen op uw adres in het Verenigd Koninkrijk afgeleverd. Alle bestellingen die wij voor 16:00 binnen krijgen, worden dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u als toerist mondkapjes bestellen in het Verenigd Koninkrijk? Dat is ook mogelijk, geef dan het adres van uw hotel of uw appartement op als verzendadres. De postbode van Royal Mail zal uw bestelling dan bij de receptie afgeven van het hotel. Het is wel handig om de receptie alvast vooraf te informeren dat er een pakket voor u aankomt. Is er niemand thuis? Dan zal uw pakket worden afgeleverd op de Delivery Office van Royal Mail in de buurt van het afleveradres. Hier kun je het pakket dan binnen 7 dagen ophalen.

Mondkapjes bestellen in het Verenigd Koninkrijk

Mondkapjes bestellen in het verenigd koninkrijk kun je dus het voordeligste doen bij Hygienekoning.nl. Met een prijs van 7,49 euro voor 50 mondkapjes is Hygienekoning.nl de goedkoopste aanbieder van mondkapjes in het Verenigd Koninkrijk. Met onze gegarandeerde A-kwaliteit in mondkapjes, de laagste prijs in mondkapjes in het Verenigd Koninkrijk en snelle verzending met PostNL naar het verenigd koninkrijk zijn wij de aanbieder voor mondkapjes.

Bent u niet tevreden over de kwaliteit van Hygienekoning.nl? Dan kunt u uw bestelling gratis retour sturen, en krijg u het volledige bedrag teruggestort. Gegarandeerd. Ook hebben wij de laagste prijs garantie waarbij als je dezelfde kwaliteit mondkapjes goedkoper ziet in het Verenigd Koninkrijk, betalen wij je het verschil terug!

nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg