Mondkapjes bestellen in Liechtenstein

Mondkapjes bestellen in Liechtenstein

Mondkapjes bestellen in Liechtenstein? Hygienekoning.nl is de goedkoopste aanbieder in mondkapjes in Liechtenstein. Je besteld al 50 stuks voor slechts €7,49 en snelle internationale verzending naar Liechtenstein is mogelijk, wij leveren mondkapjes naar bijvoorbeeld Vaduz, Balzers, Schaan, Triesenberg, Schellenberg, Ruggel, Triesen, Mauren, Gamprin, Eschen, Planken, Nendeln, Bendern en meer steden in Liechtenstein

Er geld momenteel geen verplichting om mondkapjes te dragen in Liechtenstein. Wel zien wij dat sommige mensen een mondkapje dragen op drukke plekken zoals in winkels, museums of in concerten.

Waar kun je mondkapjes kopen in Liechtenstein?

Er zijn veel winkels die mondkapjes verkopen in Liechtenstein, je krijgt ze bijvoorbeeld onder andere in supermarkten, toeristenwinkels, kiosks en op tankstations. Je vind ze voornamelijk in de schappen dichtbij de kassa. De kwaliteit van de mondkapjes in de winkels kan echter wel verschillen.

Sinds de uitbraak van de COVID-19 pandemie is de vraag naar mondkapjes explosief toegenomen, en was het aanbod van de mondkapjes niet op de zelfde snelheid meegegroeid. Hierdoor was er een groot verschil tussen de vraag en het aanbod ontstaan, waardoor de prijs van mondkapjes enorm de lucht is ingeschoten. Een tijd geleden zagen wij in Liechtenstein een prijs voorbij komen van 50 mondkapjes voor €100,-.

De huidige prijs voor mondkapjes in de winkels van Liechtenstein is ongeveer CHF 1,20 per stuk, wat omgerekend iets meer als €1,- per stuk is.

Hygienekoning.nl biedt mondkapjes in Liechtenstein aan voor slechts €7,49 voor 50 stuks. Wij garanderen een oersterke A-kwaliteit voor onze mondkapjes. Goedkoop mondkapjes bestellen in Liechtenstein kun je bij Hygienekoning.nl. Al onze producten zijn op voorraad in ons magazijn in Nederland, en al onze producten worden verstuurd vanaf Nederland. Onze mondkapjes worden verstuurd met PostNL en de levering naar Liechtenstein duurt ongeveer 3-5 werkdagen vanaf het plaatsen van je bestelling.

Al onze bestellingen worden verzonden met pakketpost inclusief Track & Trace en worden afgeleverd door de lokale postservice in Liechtenstein.

Zijn mondkapjes verplicht in Liechtenstein?

Nee. Mondkapjes zijn niet verplicht in Liechtenstein, maar je bent toegestaan om ze te dragen als jij dit wilt. Over het algemeen zien wij niet veel mensen een mondkapje dragen in Liechtenstein, en zien wij ze alleen op iets drukkere plekken tegenkomen. Als je vanaf Liechtenstein naar Duitsland reist, heb je ze in Duitsland bijvoorbeeld wel nodig op het tankstation als je wilt tanken.

Wil jij ze wel dragen voor je eigen bescherming en veiligheid? Mondkapjes bestellen in Liechtenstein kun je bij Hygienekoning.nl

Mondkapjes in Liechtenstein thuisbezorgd

Als je via Hygienekoning.nl mondkapjes besteld en deze in Liechtenstein laat afleveren, duurt dit ongeveer 3-5 werkdagen vanaf het moment dat je besteld hebt op onze website. Als je een toerist in Liechtenstein bent, kun je de bestelling ook laten afleveren bij je hotel, of je appartement. Als de bestelling niet afgeleverd kan worden omdat er bijvoorbeeld niemand thuis is, gaat deze naar het postkantoor in de buurt. Hier kun je je bestelling binnen 7 dagen ophalen.

Mondkapjes bestellen in Liechtenstein is heel makkelijk als je ze via Hygienekoning.nl besteld

Hoe selecteer je een goede kwaliteit mondkapje?

Daarmate dat de vraag naar mondkapjes enorm is gestegen, en het aanbod niet direct in explosieve wijze was toegenomen, zagen wij niet alleen de prijs van mondkapjes stijgen, maar zagen wij ook de kwaliteit van sommige producten veranderen. Zo zagen wij dat sommige mondkapjes snel kapot waren, of dat ze 1- of 2-laags waren in plaats van 3-laags.

Bij Hygienekoning.nl heb je altijd een A-kwaliteit. Gegarandeerd. Hygienekoning.nl levert alleen de hoogste kwaliteit mondkapjes en andere hygieneproducten zoals Sanitizers, Face Shields, Mondkapjes voor kinderen en meer. Ben je bij ons niet tevreden over de kwaliteit? Dan mag je de producten gratis retour sturen en krijg je direct je geld terug bij het ontvangen van je retour, ookal is het pakket al geopend. Deze service krijg je gegarandeerd van ons.

Het selecteren van een goed mondkapje is altijd lastig, vooral als je wilt kiezen tussen een herbruikbaar mondkapje of een wegwerp mondkapje

Mondkapje:
– Altijd minimaal 3-laags

Herbruikbaar mondkapje
– Ga voor de kwaliteit, niet voor het design
– Zorg dat het minimaal 3-laags is, of een dikker stof
– Kies voor een filter welke je kunt vervangen. Het mondkapje zelf kun je wassen in de wasmachine.

nl_NLNL