Mondkapjes voor Rijscholen

Steeds meer rijscholen stellen mondkapjes verplicht tijdens hun lessen. Dit doen zij met name voor de veiligheid, omdat de 1.5 meter afstand in een auto niet haalbaar is. Hierbij zien wij dat veel rijscholen gaan voor een herbruikbaar mondkapje, of een wegwerp mondkapje.

Mondkapjes voor Rijscholen

Doordat veel rijscholen mondkapjes verplicht stellen tijdens hun lessen, is wel de vraag; Hoe komen de rijles instructeurs en hun studenten aan mondkapjes? Door het COVID-19 pandemie is de vraag naar mondkapjes enorm toegenomen. Omdat het aanbod van mondkapjes niet gelijk meegegroeid is, is niet alleen de prijs van mondkapjes de lucht in geschoten, maar ook zijn deze mondkapjes niet overal beschikbaar. Daarnaast komt ook nog eens de vraag welke kwaliteit mondkapjes je leerling heeft, want een mondkapje van slechte kwaliteit bied geen enkele bescherming, wat uw rijinstructeur in gevaar kan brengen.

Rijscholen verkopen mondkapjes voor €1,-

Veel rijscholen hebben daar weer een oplossing op gevonden; Zij verkopen de mondkapjes aan hun studenten, om er zeker van te zijn dat zij een goed en veilig mondkapje hebben. Wij zien echter terugkomen dat deze mondkapjes voor €1,- per stuk aangeboden worden door de rijschool aan hun studenten. Dit is voornamelijk een makkelijk, rond bedrag voor mondkapjes voor rijscholen, maar het is ook nog eens een leuke winstmarge voor rijscholen.

Deze winstmarge voor rijscholen op mondkapjes word natuurlijk als extraatje gezien. Het is niet waar de rijscholen het van moeten hebben, maar het kan wel in een ‘fooienpot’ voor een personeelsfeestje.

Mondkapjes voor rijscholen vanaf €0,15 per stuk

Hygienekoning.nl biedt deze mondkapjes voor een voordelige prijs aan rijscholen; €0,15 per mondkapje. De prijs bij Hygienekoning.nl voor mondkapjes voor rijscholen is namelijk 50 stuks voor €7,49 met de kortingscode: rijschoolpro . Dit hebben wij met name gedaan omdat de prijs voor mondkapjes erg instabiel is, en flink kan stijgen als ergens op de wereld iets gebeurd met het COVID-19. Hygienekoning.nl heeft alle mondkapjes op voorraad waardoor wij onze prijzen stabiel naar onze klanten kunnen houden.

Rijschool Pro

Samen met het rijschool magazine ‘RijschoolPro’ hebben wij een lezersaanbieding uitgebracht voor mondkapjes voor rijscholen. Zie het artikel hier: https://www.rijschoolpro.nl/rijschool/2020/09/17/lezersaanbieding-mondkapjespakket-voor-rijscholen/

Met de kortingscode rijschoolpro krijg jij als rijschoolhouder namelijk €2,45 korting op elk pakket van 50 mondkapjes. Dit betekend dus dat jij slechts €7,49 voor 50 mondkapjes betaald. Op mondkapjes zit momenteel 0% BTW.

nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg