Plastic Gezichtsbeschermer (Faceshield) voor de horeca

Ben jij op zoek naar een Plastic Gezichtsbeschermer of een Face Shield voor de horeca? Op 28/09/2020 komen meerdere burgemeesters die bijeen in Utrecht om te bespreken of ze Plastic gezichtsbeschermer oftenwel een plastic gezichstsmasker verplicht gaan stellen voor de horeca, in de risicogebieden of zelfs landelijk. Dit doen zij omdat het coronavirus een tweede golf is ingegaan in Nederland, en met name in de Horeca het contact ook veelal wordt verspreid.

Wat is een Plastic Gezichtsbeschermer?

Plastic Gezichtsbeschermer
Plastic Gezichtsmasker bij Hygienekoning.nl (4,95 euro)

Een plastic gezichtsmasker oftenwel een Faceshield is een plastic kap welke je voor je gezicht kunt plaatsen. Dit voorkomt met name dat enig speeksel, bacterie of ander vuil in je gezicht (ogen, neus, mond) kan komen. Door een faceshield te dragen, bescherm jij jezelf en sluit je het risico tot het oplopen van een virus bijna uit.

Met een faceshield wordt er een plastic scherm tussen jou en de klant geplaatst. Hierdoor praten jullie beide tegen het plastic scherm, wat voorkomt dat bacterien kunnen overvliegen van de een naar de ander persoon. Het is daarnaast ook nog eens gemakkelijker dan een mondkapje te dragen, daar het meer vrijheid rondom het gezichtsgebied geeft

Kun je een faceshield hergebruiken?

Ja. Een faceshield is een plastic product en dit kun je afwassen. Wij adviseren hier altijd om het eerst af te wassen, en erna alsnog met een desinfectant overheen te gaan, zodat je zeker weet dat geen bacterie meer kan blijven stikken aan dit plastic gezichtsbeschermer.

Is een Plastic gezichtsbeschermer verplicht?

Nee. Nog niet. Vandaag (28/09/2020) hebben meerder burgemeesters een overleg in Utrecht over het verplicht stellen van een plastic gezichstsmasker. Doordat het coronavirus weer op aan het laaien is in Nederland, en men zelfs spreekt van een tweede golf, wilt de overheid het contact tussen mensen, voornamelijk in de risicogebieden zoveel mogelijk beperken. Door dit contact te beperken, hoopt de overheid van Nederland de verdere voorspreiding van het coronavirus in het land te voorkomen.

Om de horeca alsnog open te houden, terwijl hier het contact tussen bekende, en vreemde mensen het grootst is, willen ze een verplichte plastic gezichtsbeschermer invoeren. Door deze te dragen, voorkom je dat bacterien van de een naar de andere persoon kunnen over springen, en kun je hiermee de verspreiding van het Coronavirus stoppen.

Ze gaan hierbij beslissen of deze verplichte plastic gezichtsmasker regionaal (in de risicogebieden) of landelijk (alle horecagelegenheden in Nederland) ingevoerd gaat worden.

Wat kost een plastic gezichtsmasker?

De prijs van een plastic gezichtsbeschermer (faceshield) verschilt per aanbieder, en kost tussen de 4,95 euro en 29,95 euro. Over het algemeen zijn deze plastic gezichtsmasker allemaal hetzelfde, en dit het prijsverschil alleen in de marge die de aanbieder neemt.

Bij Hygienekoning.nl koop je deze plastic gezichtsbeschermers voor slechts 4,95 euro per stuk! Je krijgt hierbij een A-kwaliteit plastic gezichtsbeschermer die je middels een zachte elastiek op je hoofd kunt bevestigen. Door het zachte schuim dat aan de voorkant van het plastic gezichtsmasker is bevestigd, voel je het bijna niet op je voorhoofd zitten. Werken in de horeca met een plastic gezichtsbeschermer is daarbij zonder moeite te doen.

Een plastic gezichtsbeschermer bestellen (Faceshield)

Wil je een plastic gezichtsbeschermer bestellen? Deze kun je voordelig bestellen bij Hygienekoning.nl. Bij Hygienekoning.nl kun je een plastic gezichtsbeschermer bestellen vanaf 4,95 per stuk, met de hoogste A-kwaliteit.

Horeca: Speciaal voor de horeca kunnen wij 10% korting op alle Plastic Gezichtsbeschermers & Mondkapjes aanbieden. Met de kortingscode: HORECA krijg je 10% korting op alle faceshields en mondkapjes, en betaal je hiermee slechts 4,46 euro per plastic gezichtsmasker!

Wat is het verschil tussen een mondkapje en een plastic gezichtsbeschermer?

Een mondkapje bedekt je mond en neus tegen bacterien, maar voorkomt ook dat je zelf bacterien verspreidt. Het is dus een speciaal 3-laags stof product die alle bacterien en stofdeeltjes eruit filtert, war voorkomt dat jij het niet inademd. Je ogen zijn hiermee niet voor spatten beschermd.

Voordeel:
– Ultieme bescherming voor bacterien in de lucht
– Je verspreidt zelf ook geen bacterien

Nadeel:
– Je ogen zijn niet beschermd
– Het kan niet comfortabel zijn om constant een monmdkapje op te hebben

Een Plastic gezichtsbeschermer is een kap die je voor je gezicht plaatst. Hiermee zijn je mond, neus en ogen beschermd tegen bacterien.

Voordeel:
– Het is comfortabel. Je merkt bijna niet dat je de plastic gezichtsmasker op hebt.
– Je bent volledig beschermd, je ogen, neus en mond

Nadeel:
– Rondvliegende bacterien kunnen nog steeds via de lucht verspreid worden.

nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg