Beställ Avalanche medicinsk munskydd

Medicinsk munmask

Beställ en medicinsk munskydd

I många länder är en medicinsk mask obligatorisk enligt maskskyldigheten. En medicinsk mask ska uppfylla olika kvalitetskrav och har medicinska intyg. På grund av dessa kvalitetskrav och certifieringar är du säker på kvaliteten på munskyddet.

Inte varje mask är en medicinsk mask. En medicinsk mask är ofta märkt med IIR-märket som du ser på förpackningen. Om det nämns termen "medicinsk" med produkten eller "IIR" kan du anta att det är en medicinsk ansiktsmask.

Medicinsk munskydd Tyskland

I Tyskland har en medicinsk mask varit obligatorisk sedan länge. Under maskplikten i Tyskland finns detta överallt, som i butiker, restauranger och bensinstationer, men dessa är även obligatoriska på sjukhus utanför maskplikten.

Pris medicinsk munskydd

Priset på en medicinsk mask skiljer sig enormt åt per leverantör. På Hygienekoning.nl erbjuder vi alltid alla produkter till det lägsta priset i Nederländerna. Hos oss kan du även köpa ett medicinskt munskydd från 3,95 per 50 st.

Våra ansiktsmasker är IIR och har medicinska intyg.

Medicinsk munskydd obligatorisk i Nederländerna

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESV