Top 3 spuugtesten & speekseltesten voor Corona

Top 3 spuugtesten voor Corona? Ja, dat klopt! Om jezelf te testen op het coronavirus via een sneltest, heb je geen wattenstaafje meer nodig. Je kunt jezelf namelijk nu via je speeksel testen, met dezelfde betrouwbaarheid dan een test via je neus.

Het werkt als volgt: Bij een normale sneltest, stop je het wattenstaafje in je neus. Hiermee vang je het neusslijm op, die je met een buffer mengt en test. Dit is niet fijn, en vooral niet fijn bij kinderen.

Via een speekseltest, kun je direct via een trechter in het bijgeleverde buffervloeistof spugen. Dit buffervloeistof gemengd met je speeksel, test je via de bijgeleverde testcassette.

Onze top 3 corona spuugtesten

Bij Hygienekoning.nl hebben wij natuurlijk een groot assortiment aan corona sneltesten, maar ook een groot assortiment aan corona spuugtesten. In dit artikel zetten wij de top 3 corona spuugtesten voor jou op een rij.

1. Deepblue Lollypop sneltest

De Deepblue Lollypop sneltest is een topper uit ons assortiment; zoals de naam het al zegt, het werkt als een soort ‘lollypop’. Deze test bestaat namelijk uit een stick die je voor 90 seconden onder je tong moet leggen. In deze stick zit een staafje die binnen deze 90 seconde je speeksel opvangt, en direct test op de aanwezigheid van het Coronavirus. Hierbij hoef jij dus niet met een pipet, trechter of buffervloeistof te werken.

Het voordeel van deze Deepblue Lollypop test is, dat het ook nog eens test op alle mutaties van het coronavirus. Deze test heeft een hoge betrouwbaarheid, en is een geweldige test voor kinderen, maar ook bij volwassenen.

Hoe deze test in zijn werk gaat:

  1. Open de verpakking, en haal de dop van de test af
  2. Stop deze test voor 90 seconden onder je tong. Zorg dat er voldoende speeksel naartoe gaat
  3. Haal deze test uit je mond, zet de dop erop, en leg deze test plat op tafel
  4. Lees het resultaat af binnen 15-20 minuten.

Deze test is te verkrijgen op onze website: https://hygienekoning.nl/product/deepblue-lollypop-coronatest-speekseltest/ en kost slechts 4,35 euro inclusief BTW per test.

2. HYGISUN Speekseltest

De HYGISUN Speekseltest is onze favoriet als je echt voor prijs en kwaliteit gaat. Deze corona sneltest heeft namelijk een betrouwbaarheid van 100%!

De corona speekseltest van HYGISUN werkt echt met gemakzucht; je hoeft namelijk niet met een pipet te werken, er zit een bijgeleverde trechter bij die je direct op je buffervloeistof schroeft. Zo kun jij dus direct in je buffervloeistof spugen, en kun je deze testen in de bijgeleverde testcassette.

Ook is de sneltest van HYGISUN scherp geprijsd; Deze kost slechts 3,95 per stuk.

Hoe deze test in zijn werk gaat:

  1. Open de verpakking
  2. Schroef de bijgeleverde trechter op de buffervloeistof
  3. Spuug in de bijgeleverde trechter
  4. Schudt de buffervloeistof goed
  5. Doe 3 drops van het buffervloeistof in de bijgeleverde cassette
  6. Lees het resultaat af binnen 10-15 minuten.

De sneltesten van HYGISUN zijn te verkrijgen via Hygienekoning.nl: https://hygienekoning.nl/product/hygisun-anbio-biotech-covid-19-antigen-spuugtest-sneltest-spuugtest-salvia/

3. Deepblue Speekseltest

De spuugtest van Deepblue is een hardloper uit ons assortiment; Deze is namelijk niet alleen goedgekeurd door het RIVM in Nederland middels het CE keurmerk, maar ze hebben ook nog eens ontheffing gekregen voor verkoop in Nederland.

De spuugtest van het merk Deepblue is een heel betrouwbare speekseltest, en verkrijgbaar in een speeksel en neus (wattenstaafje) variant. Deze sneltest kost slechts 4,65 per stuk.

Corona sneltesten bestellen

Corona sneltesten of speekseltesten bestellen? Bij Hygienekoning.nl hebben wij altijd een groot assortiment aan corona sneltesten voorradig, die wij voor de laagste prijs van Europa aanbieden. Bestel je voor 16:00? Dan krijg je de bestelling al voor lage verzendkosten de dag erna geleverd, waar ook in Europa!

Al onze corona sneltesten hebben een CE keurmerk en daarmee toegestaan voor gebruik binnen Europa. Ook hebben veel van onze sneltesten een BfArM certificering, wat het toegestaan is voor gebruik binnen Duitsland.

nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg