Waar kun je een mondkapje kopen in Maastricht?

Waar kun je een mondkapje kopen in Maastricht? De vraag naar mondkapjes wordt steeds groter, en vooral in een grensstad en studentenstad als Maastricht wordt een mondkapje ook steeds belangrijker. Een mondkapje is momenteel al verplicht in het openbaar vervoer in Maastricht, echter zien wij ook dat op veel scholen en kantoren een mondkapje verplicht word. Daarmate de vraag groeit, groeit gelukkig het aanbod ook mee. Dit voorkomt dat de prijzen enorm de lucht in schieten.

Mondkapje kopen in Maastricht

Waar kun je een mondkapje kopen in Maastricht?: Mondkapjes zijn niet op heel veel plekken in Maastricht beschikbaar, echter kun je ze wel kopen. Mondkapjes zijn bijvoorbeeld te koop bij de HEMA, Albert Heijn, Mediamarkt, Postkantoren en kleine kiosken. Helaas zien wij wel een groot prijsverschil als je deze mondkapjes in een reguliere winkel koopt, in plaats van op het internet. De gemiddelde prijs voor een mondkapje in Maastricht ligt rond de 20 – 50 euro per 50 stuks en dan is ook vaak de vraag wat de kwaliteit is. Zoals wij altijd zeggen, hoe hoger de prijs, wilt niet altijd zeggen dat de kwaliteit ook beter is. Het kan zelfs zo zijn, dat de goedkopere mondkapjes een betere kwaliteit hebben.

Helaas kun je de kwaliteit van de mondkapjes niet direct vanaf de buitenkant zien. Het moet namelijk een sterk, 3-laags mondkapje zijn, en de elastieken welke het mondkapje om je oren bevestigen moeten er goed op gelijmd zitten. Ook mag het mondkapje geen water doorlaten, en kun je bijvoorbeeld geen aansteker uitblazen als je het mondkapje op hebt. Helaas zijn deze dingen niet makkelijk te testen in de winkel waar ze de mondkapjes verkopen.

Wil je een mondkapje kopen in Maastricht? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om mondkapjes te kopen in Maastricht bij een specialist zoals Hygienekoning.nl. Bij Hygienekoning.nl ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit mondkapjes, gegarandeerd tegen de laagste prijs. Wij bieden alleen oersterke en veilige A-kwaliteit mondkapjes aan, voor een eerlijke en lage prijs. Je besteld bij ons namelijk 50 mondkapjes voor €7,49 wat dus neerkomt op 0,14 euro per stuk!

Mondkapjes bestellen in Maastricht

Waar kun je een mondkapje kopen in Maastricht? Wil jij graag mondkapjes bestellen in Maastricht en deze laten thuisbezorgen? Bij Hygienekoning.nl kun je mondkapjes bestellen tegen de laagste prijs en deze laten thuisbezorgen door Postnl, ook in Maastricht. Voor slechts 7,49 euro voor 50 stuks bieden wij A-kwaliteit mondkapjes aan voor de laagste prijs van Nederland. Ben je toerist in Maasticht en wil je graag mondkapjes bestellen? Geef dan als afleveradres het adres van je hotel of appartement in. Het pakket wordt dan de dag erna (mits voor 16:00 besteld) afgegeven bij de receptie. Is er niemand thuis? Dan gaat je pakket de dag erna naar een pakketpunt in de buurt. Je kunt je pakket dan ophalen binnen maximaal 7 dagen.

Mondkapje bedrukken met eigen logo in Maastricht

Mondkapje kopen in Maastricht
Mondkapje bedrukken met eigen logo

Nieuw bij Hygienekoning.nl: Je kunt vanaf nu een herbruikbaar mondkapje bedrukken met je eigen logo of afbeelding in Maastricht en online. Wij bieden 2 soorten mondkapjes aan; 1 Basic mondkapje en 1 Premium mondkapje. Het premium mondkapje is met filter, het basic mondkapje is zonder filter. Je kunt bij Hygienekoning.nl al een mondkapje bedrukken vanaf 1,75 euro per stuk.

De levertijd op onze bedrukte mondkapjes is ongeveer 2-3 weken door de enorme toename van vraag voor deze producten. Je kunt kiezen om een afbeelding over de volledige grootte van dit mondkapje te bedrukken, of je bedrijfslogo op het mondkapje te laten bedrukken met een bepaalde kleur achtergrond. Mondkapjes bedrukken kun je bij Hygienekoning.nl al vanaf 1 stuks voor een voordelige prijs, als je de prijs van 1,75 wilt dan is dit bij een bestelling vanaf 500 stuks.

nl_NLNL