Waar kun je een mondkapje voor het openbaar vervoer bestellen ? (OV)

Mondkapje voor het openbaar vervoer bestellen

Mondkapje voor het openbaar vervoer: Door het Coronavirus pandemie is de vraag naar mondkapjes explosief toegenomen. Dit komt met name doordat mensen zich zelf willen beschermen, maar ook omdat de overheid mondkapjes verplicht heeft gesteld in het Openbaar Vervoer (OV). In het Openbaar vervoer in Nederland, maar ook in veel andere landen is het gebruik van een mondkapje of een gezichtsbeschermer verplicht voor alle mensen ouder dan 14 jaar.

In principe zijn alle gezichtsbedekkende artikelen toegestaan in het openbaar vervoer, maar als je bescherming voor jezelf, en de ander in het openbaar vervoer wilt, dan is een mondkapje de beste keuze.

Hygienekoning.nl is Europees distributeur van mondkapjes aan de zakelijke markt en particulieren. Wij streven voor eerlijke prijzen, en een goede en veilige A-kwaliteit. Bij ons koop je 50 mondkapjes voor 7,49 waarbij wij de laagste prijs van Europa, gecombineerd met de hoogste kwaliteit garanderen.
Wil jij mondkapjes kopen in Nederland? Wij versturen naar Nederland met PostNL. Bestel je bij ons voor 16:00? Dan wordt je bestelling morgen al geleverd! Ben je niet tevreden over je bestelling? Stuur deze dan gratis retour binnen 14 dagen, en je krijgt je geld direct terug.

Welke mondkapjes zijn verplicht in het openbaar vervoer?

Je bent hier zelf vrij in. Zolang het je neus en mond bedekt tijdens het reizen, dan is het toegestaan. Over het algemeen adviseren wij altijd iedereen een wegwerp mondkapje (3-laags) omdat dit de beste bescherming biedt. Officieel, zodra je een mondkapje afneemt, moet je deze vernieuwen. Bij een herbruikbaar mondkapje moet deze gewassen worden zodra je deze afneemt om de volledige bescherming te bieden. Vaak is dit niet mogelijk.

Wegwerp mondkapje:

  • Biedt volledige bescherming
  • Vanaf 0,14 per stuk bij Hygienekoning.nl
  • Kindermaten en Volwassen maten verkrijgbaar
  • Makkelijk te vernieuwen, elke keer als je hem afneemt
    Bestel ze bij Hygienekoning.nl

Herbruikbaar mondkapje

Welke mondkapjes zijn geschikt voor de trein?

Voor de treinen van NS, Arriva, Eurostar, Thalys en overige treinen gelden dezelfde regels als het openbaar vervoer: Het mondkapje moet je neus en mond bedekken. Alle mondkapjes die je krijgt bij Hygienekoning.nl zijn geschikt voor gebruik in de trein.

Welke mondkapjes zijn geschikt voor de bus?

Voor de bussen van NS, Arriva, Bravo, en overige stads- en streekbussen gelden dezelfde regels als het openbaar vervoer: Het mondkapje moet je neus en mond bedekken. Alle mondkapjes die je krijgt bij Hygienekoning.nl zijn geschikt voor gebruik in de bus.

Hoe kun je controleren of een mondkapje veilig is?

 De kwaliteit van een mondkapje is natuurlijk altijd hard te controleren in de winkel, of wanneer je op afstand koopt. Vaak mag je in de winkel de verpakkking niet openmaken vanwege hygienemaatregelen, waardoor je de kwaliteit niet kunt controleren. Bij Hygienekoning.nl staan wij achter onze kwaliteit, waarbij wij de regel hebben dat als je niet tevreden bent over de kwaliteit, je het product gratis retour mag sturen. Je krijgt dan direct je geld teruggestort.

Wij geven je alvast 4 tips om de kwaliteit van een mondkapje te controleren:

  • Een mondkapje is minimaal 3 laags
  • Als je water in het mondkapje doet, mag het er niet doorheen gaan
  • Je kunt geen aansteker uitblazen met een mondkapje op
  • De elastieken van het mondkapje gaan niet snel kapot
nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg