Mondkapjes kopen in Amsterdam

Waar kun je mondkapjes kopen in Amsterdam?

Wil jij mondkapjes kopen in Amsterdam? Op 5 Augustus 2020 heeft de gemeente Amsterdam besloten om een mondkapjesplicht in te voeren. Dit houd in dat alle personen ouder dan 13 jaar verplicht waren om een mondkapje te dragen. Dit gold niet alleen in de supermarkten of bioscopen, maar dit je was ook verplicht om een mondkapje te dragen als je op straat liep in Amsterdam.

Zijn mondkapjes nog steeds verplicht in Amsterdam?

Nee. De gemeente amsterdam heeft de proef van de verplichte mondkapjes afgeschaft per 31 Augustus 2020. De voornaamste reden is, omdat het vanaf 5 augustus 2020 tot en met 31 augustus 2020 een test was. Zij gaan deze test nu evalueren, en komen met een uitgebreid rapport in het midden van September. Vanuit dit rapport gaan ze bekijken of deze verplichte mondkapjes in amsterdam verandering gaf in de cijfers van het virus in Amsterdam.

Wel is het nog steeds verplicht om mondkapjes te dragen in bijvoorbeeld het openbaar vervoer in Amsterdam. Ook is de Social Distancing (1.5 meter afstand) van elkaar nog steeds verplicht, en vragen ze de mensen om in de elleboog te niesen in plaats van in je handen. Ook word er geadviseerd om vaker, en langer je handen te wassen met zeep om alle bacterien op je handen te doden.

Waar kun je mondkapjes kopen in Amsterdam?

Wil jij mondkapjes kopen in Amsterdam? Doordat mondkapjes steeds meer verplicht zijn in Amsterdam, is de vraag naar mondkapjes ook enorm toegenomen. Mensen en toeristen voelen zich veiliger met een mondkapje, en het biedt meer bescherming dan zonder. Maar waar kun je nu mondkapjes kopen in Amsterdam?

In het centrum van Amsterdam zie je op veel verschillende plekke mondkapjes in de verkoop. Zo zijn er zelfs speciale mondkapjeswinkels geopend in Amsterdam. Je krijgt ze bijvoorbeeld bij de Mediamarkt, supermarkten, drogisterijen en bij kiosks. Helaas zien wij wel de prijzen voor mondkapjes in Amsterdam enorm om hoog schieten. Je betaald al snel voor 50 mondkapjes €50,- in Amsterdam. Op sommige A-locaties in Amsterdam betaal je zelfs meer dan dit bedrag voor een pakket.

Wil jij goedkoop mondkapjes kopen in Amsterdam? Bij Hygienekoning.nl koop je 50 mondkapjes voor €7,49 Onze mondkapjes hebben een oersterke A-kwaliteit en snelle verzending. Bestel je voor 16:00? Dan krijg je de mondkapjes al de volgende dag in Amsterdam geleverd. Wil je als toerist mondkapjes kopen in Amsterdam? Dan kun je het adres van je hotel of appartement opgeven als het verzendadres voor je pakket. De mondkapjes worden dan de dag erna afgeleverd bij de receptie, of als er niemand thuis is bij je verblijf, dan wordt het pakket afgegeven op een PostNL-punt in de buurt. Je hebt dan 7 dagen om je pakket af te halen bij het PostNL punt.

Hoe selecteer je een goede kwaliteit mondkapje?

Daarmate dat de vraag naar mondkapjes enorm is gestegen, en het aanbod niet direct in explosieve wijze was toegenomen, zagen wij niet alleen de prijs van mondkapjes stijgen, maar zagen wij ook de kwaliteit van sommige producten veranderen. Zo zagen wij dat sommige mondkapjes snel kapot waren, of dat ze 1- of 2-laags waren in plaats van 3-laags.

Bij Hygienekoning.nl heb je altijd een A-kwaliteit. Gegarandeerd. Hygienekoning.nl levert alleen de hoogste kwaliteit mondkapjes en andere hygieneproducten zoals Sanitizers, Face Shields, Mondkapjes voor kinderen en meer. Ben je bij ons niet tevreden over de kwaliteit? Dan mag je de producten gratis retour sturen en krijg je direct je geld terug bij het ontvangen van je retour, ookal is het pakket al geopend. Deze service krijg je gegarandeerd van ons.

Het selecteren van een goed mondkapje is altijd lastig, vooral als je wilt kiezen tussen een herbruikbaar mondkapje of een wegwerp mondkapje

Mondkapje:
– Altijd minimaal 3-laags

Herbruikbaar mondkapje
– Ga voor de kwaliteit, niet voor het design
– Zorg dat het minimaal 3-laags is, of een dikker stof
– Kies voor een filter welke je kunt vervangen. Het mondkapje zelf kunm je wassen in de wasmachine.

nl_NLNL
0

Uw mandje is leeg