Waar kun je mondkapjes kopen in Brussel?

mondkapjes kopen in Brussel

Waar kun je mondkapjes kopen in Brussel? Door het coronavirus is de vraag naar mondkapjes in Brussel flink toegenomen. Dit komt van de ene kant door de veiligheid van de mensen zelf, maar ook door de verplichtstelling van mondkapjes in Belgie. Door deze flinke toename in vraag, heeft het helaas ook ertoe geleid dat de prijzen van mondkapjes de lucht zijn in geschoten, en dat de kwaliteit bij verschillende aanbieders verschilt.

Hygienekoning.nl is Europees distributeur van mondkapjes aan de zakelijke markt en particulieren. Wij streven voor eerlijke prijzen, en een goede en veilige A-kwaliteit. Bij ons koop je 50 mondkapjes voor 7,49 waarbij wij de laagste prijs van Europa, gecombineerd met de hoogste kwaliteit garanderen.
Wil jij mondkapjes kopen in Brussel? Wij versturen naar Brussel, Belgie met PostNL. Bestel je bij ons voor 16:00? Dan wordt je bestelling morgen al geleverd! Ben je niet tevreden over je bestelling? Stuur deze dan gratis retour binnen 14 dagen, en je krijgt je geld direct terug.

Waar kun je mondkapjes kopen in Brussel?

Door de explosieve toename in vraag naar mondkapjes, zijn er momenteel veel plaatsen waar je mondkapjes kunt kopen in Brussel. Helaas zien wij ook door de flinke toename aan vraag dat mondkapjes in Brussel op veel plekken zijn uitverkocht, of dat de prijs explosief gestegen is.

Voor de pandemie, betaalde je voor een pakket van 50 mondkapjes rond de 2-4 euro. Momenteel zien wij in Brussel prijzen terug komen van 50 euro per 50 stuks. Ook zien wij de kwaliteit van mondkapjes in Brussel verschillen, waarbij wij altijd als tip meegeven dat een duurder mondkapje niet altijd wilt zeggen dat de kwaliteit ook beter is. Het kan vaak zijn, dat een goedkoper mondkapje een betere kwaliteit heeft dan het duurdere mondkapje.

Wil jij mondkapjes kopen in Brussel? Je kunt mondkapjes in Brussel onder andere kopen bij: Apotheek, Supermarkt, Primark, Kiosks, Hygienekoning waarbij ze meestal in een rek naast de kassa staan, of zelfs achter de kassa liggen. Helaas, zoals hierboven al aangegeven zijn de mondkapjes in Brussel op veel plekken uitverkocht, of de prijs is flink verhoogd.

Goedkoop mondkapjes kopen in Brussel : Hygienekoning.nl biedt 50 mondkapjes voor 7,49 aan. Bestel je bij ons? Dan heb je een gegarandeerde A-kwaliteit, en een snelle levering naar Brussel, Belgie. Koop je voor 16:00? Dan krijg je ze de volgende dag geleverd.
Bij Hygienekoning.nl begrijpen wij dat kopen op afstand lastig is, en dat je misschien je product eerst wilt zien of voelen. Daarom hebben wij altijd een 14-dagen recht van retour, waarbij als je niet tevreden bent over het product, je dit gratis retour kunt sturen naar ons. Ook krijg je altijd een goede service!

Hoe kun je de kwaliteit van een mondkapje controleren?

Bij Hygienekoning.nl weten wij dat kopen op afstand soms lastig is, vooral voor een product welke je bescherming moet bieden, zoals mondkapjes. Wij staan altijd achter onze kwaliteit, daarom heb je bij ons ook altijd een 14-dagen recht van retour waarbij je het product gratis kunt retourneren, als je niet tevreden bent over de kwaliteit. Wij betalen zelfs de retourkosten van je bestelling.

Heb je besteld op onze website, of heb je mondkapjes gekocht in de winkel in Brussel? En wil je graag controleren of deze mondkapjes van de juiste kwaliteit zijn? Hiuer geven wij jou 4 tips om de veiligheid van je mondkapje te controleren:

Hoe weet je of een mondkapje van goede kwaliteit is?

  • Een mondkapje is minimaal 3 laags
  • Als je water in het mondkapje doet, mag het er niet doorheen gaan
  • Je kunt geen aansteker uitblazen met een mondkapje op
  • De elastieken van het mondkapje gaan niet snel kapot

Mondkapjes thuisbezorgd in Belgie

Mondkapjes thuis laten bezorgen in Belgie en Brussel is altijd goedkoper dan mondkapjes te kopen in de winkel. Ook zijn de voorwaarden omtrent de kwaliteit, verzenden & retourneren en de prijs vaak veel beter dan in de winkel. Bestel je bij Hygienekoning.nl dan heb je altijd gegarandeerd de laagste prijs, gecombineerd met de hoogste A-kwaliteit. Bestel je voor 16:00? Dan heb je je bestelling morgen al in huis, ook in Belgie!

nl_NLNL