zakelijk mondkapjes inkopen

Zakelijk mondkapjes inkopen

Wil jij zakelijk mondkapjes inkopen? Zoals iedereen weet, was het een gekke tijd, en dat is het nog steeds door de COVID-19 pandemie. Vooral in de zakelijke markt was het een gekke tijd, waarbij consumenten wegbleven en de hele markt en vraag naar producten veranderde. Sommige producten waar vroeger geen vraag naar was, liepen nu als zoete broodjes over de toonbank. Voor andere producten was dit weer het tegenovergestelde.

Niet alleen voor de veiligheid, maar ook door de verplichting in vele gebieden en landen, was de vraag naar mondkapjes flink gestegen. Dit heeft ertoe geleid dat de prijsverandering van de mondkapjes te vergelijken was met de aandelenmarkt. Door de enorme toename in vraag, en weinig aanbod in mondkapjes deed de prijs exploderen tot over de €100,- per 50 stuks.

Nu, meer dan een half jaar verder, zien wij de prijs weer iets terug zakken. Helaas zien wij ook de kwaliteit in mondkapjes enorm verschillen.

Zakelijk mondkapjes inkopen

Wil jij zakelijk mondkapjes inkopen? Hygienekoning.nl is al jaren distributeur in hygiene artikelen, waaronder ook mondkapjes. Wij streven naar eerlijke prijzen en oersterke kwaliteit. Ook gaan wij voor een ruim en voldoende assortiment.

  • Hygienekoning.nl is de goedkoopste aanbieder van mondkapjes in Nederland
  • Wij hebben altijd voldoende voorraad. Voor 16:00 besteld is morgen in huis!
  • Eerlijke prijzen. Bij Hygienekoning.nl koop je zakelijk mondkapjes in vanaf €8,95 per 50 stuks!
  • Herbruikbare mondkapjes vanaf €2,95 per stuk en bedrukte mondkapjes vanaf €1,75 per stuk
  • 0% BTW op Mondkapjes, €6,95 verzendkosten per bestelling (PostNL)
  • Oersterke kwaliteit mondkapjes. Niet tevreden over de kwaliteit? Gratis retour en geld direct terug.
  • CE Keurmerk voor verkoop in Europa, Verpakt per 50 stuks

Wil jij een bestelling plaatsen? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van onze live chat rechtsonder in de hoek.

Mondkapjes voor wederverkoop

Bij Hygienekoning.nl kun je zakelijk mondkapjes inkopen vanaf €8,95 per 50 stuks. In September 2020 zien wij mondkapjes in veel winkels nog voor €24,95 tot €50,- als zoete broodjes over de toonbank gaan. Dit is niet alleen een extra product om als winkel in de schappen te leggen, maar het is ook vaak een enorme winstmarge welke je op deze producten kunt nemen. Het verschilt vooral van locatie, maar over het algemeen zie je een hoge volume in deze producten tegenkomen.

Mondkapjes zijn nu in meer landen, en op meer plaatsen verplicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het openbaar vervoer, openbare plaatsen, maar ook sommige, drukke winkels stellen ze verplicht. Ga je naar België of Frankrijk? Hier zijn mondkapjes overal verplicht. In Duitsland zijn mondkapjes weer verplicht in bijvoorbeeld tankstations. Doordat mondkapjes op zoveel plaatsen verplicht zijn, zie je hier oom een flinke stijging in de omloop ervan.

Herbruikbare mondkapjes bedrukken

Wil jij voor marketingdoeleinden herbruikbare mondkapjes laten bedrukken? Of wil jij zakelijk mondkapjes inkopen? Bij Hygienekoning.nl laat je herbruikbare mondkapjes met je eigen logo bedrukken vanaf €1,75 per stuk. Dit is niet alleen de laagste prijs in Nederland, wij hebben ook slechts 2-3 weken levertijd op bedrukte mondkapjes. Je kunt daartegen ook nog eens kiezen tussen onze Premium Kwaliteit, Premium kwaliteit voor Kinderen en Basic kwaliteit.

Je kunt bedrukte mondkapjes makkelijk voor marketings doeleinden gebruiken. Zo had Burger King een stand in hun restaurant gemaakt waar klanten hun bestelling op een mondkapje konden printen. Zij hoefden dit mondkapje alleen maar op te zetten en naar de kassa te lopen, zo werd voorkomen dat er teveel contact tussen de klant en de kassamedewerker was.

Hygienekoning.nl heeft veel ervaring in het bedrukken van mondkapjes. Wij bieden een gegarandeerde A-kwaliteit op al onze producten, die je ook terug ziet komen in onze bedrukte mondkapjes. Onze Bedrukte mondkapjes bestel je al vanaf 1 stuks, en je krijgt al een flinke korting als je ze per 20 stuks besteld. Bij Hygienekoning.nl kun je voordelig mondkapjes bedrukken met lage aantallen, voor de laagste prijs van Nederland!

nl_NLNL